Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Julebord 2022 Oslo–Kiel

 Julebordet står dekket fra 4. november til 18. desember 2022.

Julebord med alt på ett sted

Førjulscruise til Kiel

Ta med venner og familie på et minnerikt førjulscruise. Nyt et herlig julemåltid i en av våre restauranter, opplev spektakulære show hver kveld, kom à jour med julegavehandelen i bugnende taxfree-butikker og senk skuldrene i vårt Spa & Fitness Center. 

Gebyrfri endring av reisen

Bestiller du cruise, bilpakke eller dagstur (Økonomi-billett) med avreise i 2022 kan du endre gebyrfritt frem til 24 timer før avreise. Ønsker du enda mer fleksibilitet anbefaler vi å kjøpe en Flex-billett. 

Har du spørsmål til oss?

Vi har stor pågang på telefonen. Takk for at du sjekker svar på ofte stilte spørsmål før du kontakter oss.

2-døgns Cruise t/r Oslo–Kiel

Frapris gjelder per person på 2-døgns Cruise t/r Oslo-Kiel i 3-stjerners innvendig lugar. Gjelder avreise søndag-onsdag t.o.m. 18.12.2022.

Barn reiser til 1/2 pris.

Meld deg inn i Color Club

Cruise

Fra 678,-

per person

Bestill

Color Club

Fra 578,-

per person

Bestill

Ta med bilen om bord på cruise

Med parkering på bildekk er det enkelt å komme av og på skipet med bagasjen og taxfree-varer. Tilbudet gjelder personbiler med høyde under to meter, og det er kun mulig å parkere om bord på Color Fantasy. Les mer om parkering på bildekk

Husk å forhåndsbestille show

For at flest mulig skal få se showene, setter vi opp flere forestillinger hver dag. Alle gjester må reservere bord.
Les mer om forhåndsbestilling av show

Julemarked i Kiel

I år er det hele fem julemarkeder i Kiel som starter 23.11. og varer til 23.12./30.12.22.
Les mer om julemarked i Kiel

Mat og drikke

Julemåltid i godt selskap

Med tolv restauranter og barer om bord, finner du garantert mye som frister. I førjulssesongen har vi ekstra fokus på julemat, ferske råvarer og hjemmelagde spesialiteter som passer sesongen.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

TIPS! Bestill reise inkludert julemat, det lønner seg!

Du sikrer deg også bord i restauranten på det tidspunktet du vil spise. Cruisepakkene inneholder bl.a. et tradisjonsrikt julebord på utreisen og valgfri meny i Oceanic à la Carte restaurant på returen. Frokost er selvfølgelig også inkludert begge veier.

Om bord

Et hav av opplevelser

Spektakulære show

Hva passer vel bedre til julebordet enn et show før eller etter julemåltidet? Hver kveld vises to imponerende show om bord.

Alle gjester må forhåndsbestille plass.

Velvære før jul

Color Spa & Fitness Center er utstyrt med alt du trenger for å pleie hele kroppen – både fysisk og mentalt. Passer det ikke fint med litt velvære til jul?

Restauranter og barer

Med tolv restauranter og barer om bord, finner du garantert noe som tilfredsstiller alle smaksløker.

Flotte lugarer

Om bord tilbys du alt fra fine 3-stjerners lugarer til luksuriøse 5-stjerners suiter og rederlugar for deg som ønsker å oppleve noe ekstra på overfarten.  

Aktiviteter

Om bord har vi blant annet flere butikker med taxfree-shopping, Casino, golfsimulator og livemusikk flere steder om bord.

Betingelser:

Frapris gjelder per person på 2-døgns Cruise Oslo-Kiel t/r i 3-stjerners dobbeltlugar. Gjelder avreise søndag-onsdag 04.11–18.12.2022. Barn reiser til 1/2  pris.

Ordinært tillegg for singellugar og andre lugarkategorier. Begrenset antall plasser, spesielle betingelser gjelder. Servicehonorar tilkommer ved bestilling på telefon og terminal.