Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Julebord 2024 Oslo–Kiel

 Julebordet står dekket fra 8. november til 22. desember 2024.

Det er alltid helg på havet

Førjulscruise til Kiel

Ta med venner og familie på et minnerikt førjulscruise. Nyt et herlig julemåltid i en av våre restauranter, opplev spektakulære show hver kveld, kom à jour med julegavehandelen i bugnende taxfree-butikker og senk skuldrene i vårt Spa & Fitness Center. 

2-døgns Cruise t/r Oslo–Kiel

Frapris gjelder per person på 2-døgns Cruise t/r Oslo-Kiel i 3-stjerners innvendig lugar. Gjelder avreise søndag-onsdag 08.11.–22.12.2024.

Barn reiser til 1/2 pris.

Meld deg inn i Color Club

Cruise

Fra 828,-

per person

Bestill

Color Club

Fra 728,-

per person

Bestill

Ta med bilen om bord på cruise

Med parkering på bildekk er det enkelt å komme av og på skipet med bagasjen og taxfree-varer. Tilbudet gjelder personbiler med høyde under to meter, og det er kun mulig å parkere om bord på Color Fantasy. Les mer om parkering på bildekk

Husk å forhåndsbestille show

For at flest mulig skal få se showene, setter vi opp flere forestillinger hver dag. Alle gjester må reservere bord.
Les mer om forhåndsbestilling av show

Mat og drikke

Nyt et måltid i godt selskap

Med tolv restauranter og barer om bord, finner du garantert mye som frister. I førjulssesongen har vi ekstra fokus på ferske råvarer og hjemmelagde spesialiteter som passer sesongen. Ønsker du de tradisjonelle julerettene anbefaler vi et besøk i buffetrestauranten.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

TIPS! Bestill reise inkludert julemat, det lønner seg!

Du sikrer deg også bord i restauranten på det tidspunktet du vil spise. Cruisepakkene inneholder bl.a. et tradisjonsrikt julebord på utreisen og valgfri meny i Oceanic à la Carte restaurant på returen. Frokost er selvfølgelig også inkludert begge veier.

Aktuelle taxfree-brosjyrer!

Bli inspirert til handleturen – se aktuelle taxfree-tilbud!

Om bord

Et hav av opplevelser

Spektakulære show

Hva passer vel bedre til julebordet enn et show før eller etter julemåltidet? Hver kveld vises to imponerende show om bord.

Alle gjester må forhåndsbestille plass.

Velvære før jul

Color Spa & Fitness Center er utstyrt med alt du trenger for å pleie hele kroppen – både fysisk og mentalt. Passer det ikke fint med litt velvære til jul?

Restauranter og barer

Med tolv restauranter og barer om bord, finner du garantert noe som tilfredsstiller alle smaksløker.

Flotte lugarer

Om bord tilbys du alt fra fine standardlugarer til luksuriøse suiter for deg som ønsker å oppleve noe ekstra på overfarten.  

Aktiviteter

Om bord har vi blant annet flere butikker med taxfree-shopping, Casino, golfsimulator og livemusikk flere steder om bord.