Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Spektakulære show i Show Lounge Oslo–Kiel

Opplev Norges mest sette show!

Hver kveld kan du se spektakulære show i skipets teatersal Show Lounge. Våre musikalartister fremfører hver kveld et fyrverkeri av dans, musikk, farger og spilleglede. Det er muligheter til å nyte forfriskninger og snacks til showet. Alle gjester må reservere bord. Velkommen inn!

Sikre deg plass

Husk å forhåndsreservere bord

Det enkleste er å bestille plassen samtidig som du bestiller reisen på våre nettsider. Du velger da mellom VIP-pakke eller bordreservasjon. Du kan også legge det til på Mine side etter at du har bestilt. Dersom show ikke kommer opp som alternativ er det dessverre utsolgt. 

VIP-pakke

Få den beste utsikten til showet! Tilbudet gjelder for inntil 4 personer ved ett bord, og du kan velge mellom fire ulike pakker: Champagne, hvitvin (Sancerre), rødvin (Ripasso) og Øl.
Pris 799,- per bord.

BORDRESERVASJON FOR 4 PERSONER

Sikre deg plass til showet. Reserver bord for inntil 4 personer. Pris fra 129,- per bord.

Restplasser

Alle som ønsker å se show må forhåndsreservere bord. Restplasser selges i Show Lounge fra kl. 16.00-16.30 (i skoleferier selges restplassene 30 minutter før showstart).

Har du bestilt reisen hos vår gruppeavdeling?

Sikre dere plasser i Show Lounge ved å sende en e-post til gruppe@colorline.no eller ring 815 00 860.

Åpningstider

Showstart kl. 17.30 (kun i skoleferier)

Kl. 17.00 for gjester som har booket bord på forhånd 
Kl. 17.15 for gjester som har booket VIP bord

Showstart kl. 19.00 (kl. 19.15 i skoleferier)

Dørene åpnes:  
Kl. 18.30 for gjester som har booket bord på forhånd (kl. 18.45 i skoleferier)
Kl. 18.45 for gjester som har booket VIP bord (kl. 19.00 i skoleferier)

Showstart kl. 21.00

Dørene åpnes: 
Kl. 20.30 for gjester som har booket bord på forhånd 
Kl. 20.45 for gjester som har booket VIP bord

Show på Color Fantasy

I samarbeid med 2Entertain presenterer Color Fantasy underholdning av høy klasse. 

Magical Mystery Tour (Oslo-Kiel)

Vi tar deg med på en verdensturné til ikoniske steder for musikk og populærkultur. Første stopp er Liverpool og The Beatles, før vi fortsetter reisen til Las Vegas, Brandenburger Tor, Nashvilles Grand Ole Opry, hagene i Firenze og vakre norske fjorder. Sanger av Tina Turner, Dolly Parton, Michael Bublé, ABBA, Europe og Vamp er blant favorittmusikken vi deler med deg.

Spilles på: Color Fantasy

Movie Memories (Kiel-Oslo)

Skjermer omgir oss overalt hvor vi går, og har blitt en viktig del av våre liv. I dette showet ønsker vi å gå tilbake til den tiden da vi bare så på én skjerm om gangen og historiene fra kinoen begeistret, engasjerte og inspirerte oss. Vi satte oss ned i mørket med popcorn og drikke og fordypet oss i filmens magiske univers. Sangene fikk oss til å drømme, le og gråte, vekket vår fantasi og ga oss mot til å følge våre ambisjoner og drømmer. 

Du har blitt invitert, til MOVIE MEMORIES.

Spilles på: Color Fantasy

Show på Color Magic

I samarbeid med Belinda King Creative Productions byr Color Magic på to nye fantastiske og moderne show til og fra Kiel med hele 4 vokalister og og 8 dansere.

Picturesque – (Oslo—Kiel)

Bli med på en fengslende forestilling som feirer kreativitet og kunstneriske uttrykk innenfor en vidtrekkende historisk ramme. Vi inviterer til en reise der noen av de fremste billedkunstnerne gjennom historien hylles — blant andre Leonardo da Vinci, Vincent van Gogh og Salvador Dalí.

Spilles på: Color Magic 

Speakeasy – (Kiel-Oslo)

The Great Gatsby, illegale barer, glamorøse fester og nye trender innen musikk, dans, hår- og klesmoter — bli med 100 år tilbake i tid, til de glade 20-årene, the roaring twenties, da «alt» var lov, bortsett fra å nyte alkohol ... Dette forhindret imidlertid ikke at det under forbudstiden i USA dukket opp en rekke ulovlige klubber kalt speakeasy.

Spilles på: Color Magic 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Bestill og betal med mobilen

I Show Lounge serveres det drikkevarer og et utvalg enkle snacks. Her er det bordservering. Du kan bestille fra en av våre servitører, eller bestille og betale med mobilen. Se instruksjon på bordet.

Produksjon

Showene på Color Magic er produsert i samarbeid med Belinda King Creative Productions, og showene på Color Fantasy er produsert i samarbeid med 2Entertain.

Se tilbud og bestill båtreise Oslo – Kiel