Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Spektakulære show i Show Lounge Oslo–Kiel

Opplev Norges mest sette show!

Opplev våre spektakulære, internasjonale show hver kveld! For at flest mulig skal få se showene,  setter vi opp tre forestillinger hver dag. Alle gjester må reservere bord. Dette gjelder til og med 31. desember. Enkelte seilinger utvider vi åpningstiden, og Show Lounge holder åpent etter at siste show er ferdig. Da blir det lett underholdning og mulighet til å nyte forfriskninger. Følg med på oppdatert informasjon om bord.

Sikre deg plass

Husk å forhåndsreservere bord

Det enkleste er å bestille plassen samtidig som du bestiller reisen på våre nettsider. Du velger da mellom VIP-pakke eller bordreservasjon. Du kan også legge det til på Mine sider etter at du har bestilt. Det selges også restplasser til dagens show inne i Show Lounge, på styrbord side (høyre side) fra kl. 1500-1600. Det er kun mulig å betale med kort. Du kan også reservere plass for grupper. Begrenset antall plasser, førstemann til mølla!

VIP-pakke

Få den beste utsikten til showet! Tilbudet gjelder for inntil 4 personer ved ett bord, og du kan velge mellom fire ulike pakker: Champagne, hvitvin (Sancerre), rødvin (Ripasso) og Øl.
Pris kr 649,- per bord

Bordreservasjon for 4 personer

Sikre deg plass til showet. Reserver bord for inntil 4 personer.
Til og med 20.08.: Pris kr 199,- per bord
21.08.–31.12.: Pris 99,- per bord

Enkeltplasser med redusert sikt ved ledig kapasitet

Enkeltplasser med redusert sikt selges til kr 25,- per person i Show Lounge mellom klokken 1400 og 1600 eller i resepsjonen om bord (ved ledig kapasitet).

Åpningstider

Showstart 1730

Dørene åpnes: 
1700 for gjester som har booket bord på forhånd 
1715 for gjester som har booket VIP bord 

Showstart kl 1915

Dørene åpnes:  
1845 for gjester som har booket bord på forhånd 
1900 for gjester som har booket VIP bord

Showstart kl 2100

Dørene åpnes: 
2030 for gjester som har booket bord på forhånd 
2045 for gjester som har booket VIP bord 

Varighet

Showet varer i 30 minutter

Åpningstid etter showslutt

2130-2200 (2400 ved behov)

Se Show Lounge i 3D

Skipene har forskjellige show, med forskjellige tema. Det ene showet fremføres på strekningen Oslo-Kiel, det andre på Kiel-Oslo.

Last ned vår mobilapp før du reiser og bestill drikke enkelt fra mobilen i Show Lounge, eller fra servitørene som går rundt i salen. Len deg godt tilbake og gjør deg klar for å nyte en herlig reise inn i musikalens verden.

Come Alive og Tropical Nights

Show på Color Fantasy

I samarbeid med 2Entertain får du oppleve to forrykende show fylt med sang, dans og glede om bord på Color Fantasy til og fra Kiel.

Come Alive (Oslo-Kiel)

– Dreaming with your eyes wide open 

Ta steget inn i sinnets labyrinter, til en verden der alt kan skje og det bare er din egen forestillingsevne som setter grenser. La fantasiens rike mane frem troll, besjelede dyr, futuristiske vikinger og huleboerjenter. La oss dra dit, la oss drømme med vid åpne øyne, ledsaget av musikken fra filmen The Greatest Showman, Bjørk, Meatloaf, Madonna og mange flere.

Spilles på: Color Fantasy

Tropical Nights (Kiel-Oslo)

Se for deg en varm, tropisk strandfest med alle favorittlåtene dine. Dette er showet vi gleder oss til å presentere for deg. Fra strendene på Hawaii til karnevalet i Rio, varme smug i Havanna og ville regnskogsjungler — her er noe for enhver smak. Ved hjelp av Gloria Estefan, Ricky Martin, Lady Gaga, Tina Turner og mange flere skaper vi den heiteste strandfesten du kan tenke deg — om bord på Color Fantasy.
  
Spilles på: Color Fantasy

Silverscreen og Style & Rhythm

Show på Color Magic

I samarbeid med Belinda King Creative Productions byr Color Magic på to fantastisk show til og fra Kiel. Len deg tilbake og nyt kvelden!

Silverscreen (Oslo-Kiel)

Med utsøkte vokalinnslag, dans og moderne eleganse hensetter Silverscreen publikum til sang og musikk fra filmens verden. Det starter med en pangåpning, i form av en hyllest til de høyt verdsatte musikerne i Queen. Showet fortsetter med hit-favoritter som inkluderer «Kiss from a Rose», «Footloose» og «Skyfall», før det hele avsluttes med «See You Again» fra actionthrilleren Fast & Furious 7.

Spilles på: Color Magic

Style & Rhythm (Kiel-Oslo)

En suggererende underholdningsopplevelse som forener stil med rytme og det ikoniske med det samtidige. Uansett hva slags rytme du liker best, så finner du den igjen i denne virvelvindreisen gjennom populærmusikken der du blant annet kan se frem til Ed Sheerans akustiske toner, sterke følelser fra Disneys Frozen-univers og spenstige latinske rytmer i Havana.

Spilles på: Color Magic

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Servering

Show Lounge serverer drikkevarer og et utvalg enkle snacks.

Last ned mobilappen før du reiser og bestill drikke enkelt via mobilen.

Produksjon

Showene på Color Magic er produsert i samarbeid med Belinda King Creative Productions, og showene på Color Fantasy er produsert i samarbeid med 2Entertain.