Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Spektakulære show i Show Lounge Oslo–Kiel

Opplev Norges mest sette show, helt gratis.

Hver kveld kan du se spektakulære show i Color Magic og Color Fantasys teatersal Show Lounge. Våre musikalartister fremfører hver kveld et fyrverkeri av dans, musikk, farger og spilleglede. Velkommen inn!

Åpningstider

Show 1: kl 1900
Dørene åpnes kl 1830

Show 2: kl 2100
Dørene åpnes kl 2030

Varighet

Showene varer i 45 minutter. Det kan være lurt å komme tidlig for å sikre seg plass.

Plassering

Forut, dekk 7.

Se Show Lounge i 3D

Skipene har forskjellige show, med forskjellige tema. Det ene showet fremføres på strekningen Oslo-Kiel, det andre på Kiel-Oslo.

Last ned vår mobilapp før du reiser og bestill drikke enkelt fra mobilen i Show Lounge, eller fra servitørene som går rundt i salen. Len deg godt tilbake og gjør deg klar for å nyte en herlig reise inn i musikalens verden. Showene på Color Magic og Color Fantasy er inkludert i billetten.

Come Alive og Tropical Nights

Show på Color Fantasy

I samarbeid med 2Entertain får du oppleve to forrykende show fylt med sang, dans og glede om bord på Color Fantasy til og fra Kiel.

Come Alive (Oslo-Kiel)

– Dreaming with your eyes wide open 

Bli med inn i en verden der alt kan skje og det kun er fantasien som setter grenser. Come Alive byr på en etterlengtet flukt fra hverdagen med finurlige troll, rare dyr, futuristiske vikinger og huleboerjenter. Alt kommer til live med fantastiske sceneshow og kjent musikk fra bl.a. The Greatest Showman, Bjørk, Madonna og Beyoncé.

Spilles på: Color Fantasy (fra og med 19. januar)
Varighet: 45 minutter

Tropical Nights (Kiel-Oslo)

Se for deg en varm, tropisk strandfest med alle favorittlåtene dine. Fra strendene på Hawaii til karnevalet i Rio, hete smug i Havana og ville regnskogsjungler – her er noe for enhver smak. Sammen med Gloria Estefan, Ricky Martin, Lady Gaga og mange flere er du invitert med på strandfest om bord på Color Fantasy.
  
Spilles på: Color Fantasy (fra og med 20. januar)
Varighet: 45 minutter

Silverscreen og Style & Rhythm

Show på Color Magic

I samarbeid med Belinda King Creative Productions byr Color Magic på to fantastisk show til og fra Kiel. Len deg tilbake og nyt kvelden!

Silverscreen (Oslo-Kiel)

Silverscreen tar publikum med inn i en verden av sang og film med fantastiske vokalister, dansere og moderne eleganse. Showet har en eksplosiv åpning som hedrer et av verdens mest elskede band; Queen, før det fortsetter med hits som Footloose, Skyfall og en medley fra Mamma Mia. Avsluttes med en nydelig, skreddersydd versjon av Elton John's Circle of Life.

Spilles på: Color Magic
Varighet: 45 minutter

Style & Rhythm (Kiel-Oslo)

En oppslukende opplevelse som kombinerer stil og rytme – det ikoniske og det moderne. Uansett hvilke rytmer du foretrekker vil du finne dem på denne reisen gjennom populær musikk. Fra Havanas latinske rytmer, til Ed Sheerans moderne, akustiske lyd og Grace Kellys lekene verden. Før showet er over får også du sjansen til å vise din stil og rytme.

Spilles på: Color Magic
Varighet: 45 minutter

Lyst på VIP-plasser i Show Lounge?

VIP-pakkene kan forhåndsbestilles sammen med reisen, via Min Side eller via telefon (229 44 200). Selges også i resepsjonen om bord ved ledig kapasitet. Fremmøte 30 min før showstart.

Forhåndsbestill et bord til showet! Tilbudet gjelder for inntil 4 personer ved ett bord, og du kan velge mellom fire ulike pakker: Champagne, Hvitvin, Rødvin og Øl. 

Pris: 649,-

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Servering

Show Lounge serverer drikkevarer og et utvalg enkle snacks.

Last ned mobilappen før du reiser og bestill drikke enkelt via mobilen.

Kapasitet

Fantasy Show Lounge: 440 personer
Magic Show Lounge: 585 personer

Produksjon

Showene på Color Magic er produsert i samarbeid med Belinda King Creative Productions, og showene på Color Fantasy er produsert i samarbeid med 2Entertain.