Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Spektakulære show i Show Lounge

Opplev Norges mest sette show, helt gratis. Hver kveld kan du se spektakulære show i Color Magic og Color Fantasys teatersal Show Lounge. Velkommen inn!

Se Show Lounge

Våre musikalartister fremfører hver kveld et fyrverkeri av dans, musikk, farger og spilleglede. Last ned vår mobilapp før du reiser og bestill drikke enkelt fra mobilen i Show Lounge, eller fra servitørene som går rundt i salen. Len deg godt tilbake og gjør deg klar for å nyte en herlig reise inn i musikalens verden. Showene på Color Magic og Color Fantasy er inkludert i billetten.

Skipene har forskjellige show, med forskjellige tema. Det ene showet fremføres på strekningen Oslo-Kiel, det andre på Kiel-Oslo.

Show på Color Magic - premiere på to nye show 12. og 13. september!

 • Silverscreen (Oslo-Kiel)

  Silverscreen tar publikum med inn i en verden av sang og film med fantastiske vokalister, dansere og moderne eleganse. Showet har en eksplosiv åpning som hedrer et av verdens mest elskede band; Queen, før det fortsetter med hits som Footloose, Skyfall og en medley fra Mamma Mia. Avsluttes med en nydelig, skreddersydd versjon av Rewrite the Stars fra The Greatest Showman.

  Spilles på: Color Magic f.o.m. 12. september
  Varighet: 45 minutter

 • Style & Rhythm (Kiel-Oslo)

  En oppslukende opplevelse som kombinerer stil og rytme – det ikoniske og det moderne. Uansett hvilke rytmer du foretrekker vil du finne dem på denne reisen gjennom populær musikk. Fra Havanas latinske rytmer, til Ed Sheerans moderne, akustiske lyd og Grace Kellys lekene verden. Før showet er over får også du sjansen til å vise din stil og rytme.

  Spilles på: Color Magic f.o.m. 13. september
  Varighet: 45 minutter

Show på Color Fantasy

 • I love NY (Oslo-Kiel)

  Vi er invitert på fest i byen som aldri sover. Opplev Frihetsgudinnen, Broadway og Times Square. Med klassiske låter som New York state of mind, Broadway baby og selvsagt New York New York, er der duket for en helaften i The Big Apple!

  Spilles på: Color Fantasy
  Varighet: 45 minutter

 • Born this way (Kiel-Oslo)

  Vi er i et gammelt teater, teppet går opp og vi lokkes inn i et eventyr av lidenskap, musikk, sang og dans. Musikken strekker seg fra 80 talls hits til Bach, Lady Gaga og Queen. Her kan publikum forvente seg store visuelle opplevelser, spennende overraskelser og ekstravagante kostymer.

  Spilles på: Color Fantasy
  Varighet: 45 minutter

Lyst på VIP-plasser i Show Lounge?

VIP-pakkene kan forhåndsbestilles sammen med reisen, via Min Side eller via telefon (229 44 200). Selges også i resepsjonen om bord ved ledig kapasitet. Fremmøte 30 min før showstart.

Forhåndsbestill et bord til showet! Tilbudet gjelder for inntil 4 personer ved ett bord, og du kan velge mellom fire ulike pakker: Champagne, Hvitvin, Rødvin og Øl. 

Pris: 649,-

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Nyttig informasjon

Plassering

Forut, dekk 7

Servering

Show Lounge serverer drikkevarer og et utvalg enkle snacks.

Last ned mobilappen før du reiser og bestill drikke enkelt via mobilen.

Kapasitet

Fantasy Show Lounge har plass til 440 personer
Magic Show Lounge har plass til 585 personer

Åpningstider

Show 1: kl 1900
Dørene åpnes kl 1830

Show 2: kl 2100
Dørene åpnes kl 2030

PS. Det kan være lurt å komme tidlig for å sikre seg plass.

Varighet

45 minutter.

Produksjon

Showene på Color Magic er produsert i samarbeid med Belinda King Creative Productions, og showene på Color Fantasy er produsert i samarbeid med 2Entertain.