Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Spektakulære show i Show Lounge

Opplev Norges mest sette show, helt gratis. Hver kveld kan du se spektakulære show i Color Magic og Color Fantasys teatersal Show Lounge. Velkommen inn!

Se Show Lounge

Våre musikalartister fremfører hver kveld et fyrverkeri av dans, musikk, farger og spilleglede. Last ned vår mobilapp før du reiser og bestill drikke enkelt fra mobilen i Show Lounge, eller fra servitørene som går rundt i salen. Len deg godt tilbake og gjør deg klar for å nyte en herlig reise inn i musikalens verden. Showene på Color Magic og Color Fantasy er inkludert i billetten.

Skipene har forskjellige show, med forskjellige tema. Det ene showet fremføres på strekningen Oslo-Kiel, det andre på Kiel-Oslo.

Show på Color Fantasy

 • I love NY (Oslo-Kiel)

  Vi er invitert på fest i byen som aldri sover. Opplev Frihetsgudinnen, Broadway og Times Square. Med klassiske låter som New York state of mind, Broadway baby og selvsagt New York New York, er der duket for en helaften i The Big Apple!

  Spilles på: Color Fantasy
  Varighet: 45 minutter

 • Born this way (Kiel-Oslo)

  Vi er i et gammelt teater, teppet går opp og vi lokkes inn i et eventyr av lidenskap, musikk, sang og dans. Musikken strekker seg fra 80 talls hits til Bach, Lady Gaga og Queen. Her kan publikum forvente seg store visuelle opplevelser, spennende overraskelser og ekstravagante kostymer.

  Spilles på: Color Fantasy
  Varighet: 45 minutter

Show på Color Magic

 • Atlantic Crossing

  Få med deg dette fabelaktige showet som feirer strålende popmusikk fra begge sider av Atlanterhavet. Du vil bli presentert for en rekke stilarter – alt fra den røffe rocken til Lenny Kravitz til Adeles mer sjelfulle toner. På scenen er energinivået på topp, og lyden og det visuelle er i en klasse for seg selv.

  Spilles på: Color Magic
  Varighet: 45 minutter

 • Believer

  BELIEVER følger tolv personer på deres ulike veier mens de prøver å gjøre det som trengs for å oppfylle sine håp og drømmer. Høyt elskede sanger fra musikaler og filmmusikaler – både klassiske og moderne hits – tar deg med på en reise gjennom håp, kjærlighet, kamp og suksess.

  Spilles på: Color Magic
  Varighet: 45 minutter

Lyst på VIP-plasser i Show Lounge?

VIP-pakkene kan forhåndsbestilles sammen med reisen, via Min Side eller via telefon (229 44 200). Selges også i resepsjonen om bord ved ledig kapasitet. Fremmøte 30 min før showstart.

Forhåndsbestill et bord til showet! Tilbudet gjelder for inntil 4 personer ved ett bord, og du kan velge mellom fire ulike pakker: Champagne, Hvitvin, Rødvin og Øl. 

Pris: 649,-

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Nyttig informasjon

Plassering

Forut, dekk 7

Servering

Show Lounge serverer drikkevarer og et utvalg enkle snacks.

Last ned mobilappen før du reiser og bestill drikke enkelt via mobilen.

Kapasitet

Fantasy Show Lounge har plass til 440 personer
Magic Show Lounge har plass til 585 personer

Åpningstider

Show 1: kl 1900
Dørene åpnes kl 1830

Show 2: kl 2100
Dørene åpnes kl 2030

PS. Det kan være lurt å komme tidlig for å sikre seg plass.

Varighet

45 minutter.

Produksjon

Showene på Color Magic er produsert i samarbeid med Belinda King Creative Productions, og showene på Color Fantasy er produsert i samarbeid med 2Entertain.