Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Avganger og informasjon

Sandefjord - Strømstad

Nå kan du endelig reise med oss mellom Sandefjord og Strømstad. Vær oppmerksom på at norske myndigheter løpende tilpasser regelverket og derfor skal du alltid holde deg oppdatert på hvilke regler som gjelder for deg og din reise.

Til Sverige

Reise fra Norge til Sverige

Nå kan alle reise med oss fra Norge til Sverige. Du behøver ikke å vise et gyldig corona-sertifikat ved innsjekk.

Må jeg i karantene?

Nei.

Hold deg oppdatert:

Vi tar forbehold om endringer. Vær oppmerksom på at endringer kan komme på kort varsel. Sjekk alltid informasjon fra svenske myndigheter før du skal ut og reise.

Til Norge

Reiser fra Sverige til Norge

Dersom du er fullvaksinert (fått 2 vaksinedoser, og det har gått over 1 uke siden du fikk den siste dosen) eller har gjennomgått Covid-19 sykdom de siste 6 måneder kan du reise til Sandefjord uten å teste eller registrere deg ved ankomst.

Du må fremvise QR-koden i corona-sertifikatet (fra et EU/EØS-land) og ID ved innsjekk i Strømstad og ankomst i Sandefjord.

Dersom du ikke har et gyldig corona-sertifikat, må du forhåndbestille en GRATIS coronatest i vårt bookingsystem. Dette gjør du samtidig som du bestiller reisen. Testen vil bli utført ved ankomst i Sandefjord. Bestill reise og coronatest her.
NB! Dersom dette produktet ikke vises ved bestilling, er det utsolgt og du kan ikke reise med oss fra Strømstad når du ikke er fullvaksinert. Barn under 12 år skal ikke testes der det er uforholdsmessig krevende å få tatt testen av barnet.

 

Du må også fyll ut innreiseregistreringsskjema før ankomst Norge her.

Må jeg i karantene?
Du må ikke i karantene fra land eller regioner som er angitt som grønne. Er landet rødt, må du i karantene hvis du ikke er fullvaksinert eller har gjennomgått COVID-19-sykdom innenfor de siste seks måneder. Se oversikt over grønne land her.

Hold deg oppdatert:

Vi tar forbehold om endringer. Vær oppmerksom på at endringer kan komme på kort varsel. Sjekk alltid informasjon fra norske myndigheter før du skal ut og reise.

Norske myndigheters informasjonstelefon om innreise, testing og karantene:
Fra Norge: 815 55 015
Fra utlandet: +47 21 93 78 40

Ofte stilte spørsmål

Sandefjord-Strømstad

Når må jeg møte på terminalen?

Oppmøte senest 1 time før avgang.

Må jeg bruke munnbind?

For din trygghet har Color Line valgt å opprettholde påbudet om bruk av munnbind. Det er påbud om bruk av munnbind på terminalen, ved om bord- og ilandstigning og overalt på skipet (gjelder også på dekk). Du behøver ikke å bruke munnbind på lugaren eller på serveringssteder når du sitter ved bordet. Påbudet gjelder ikke barn opptil 12 år. Tilsvarende påbud gjelder også for mannskapet. Det er kun munnbind som er tillatt som beskyttelse.

Vi selger munnbind om bord:
1-pk: 10,-
3-pk: 25,-

Er butikkene åpne?

Taxfree-butikkene er åpne. Et begrenset antall gjester kan være inne i butikkene samtidig. Se aktuelle tilbud

Hva serveres av mat om bord?

Alle restauranter er åpne, med nøye tilpassede rutiner for smittevern. Det er mulig å bestille buffet. Dersom buffet ikke kommer opp som alternativ er det dessverre utsolgt. Det kan allikevel være ledig plass når du kommer om bord.
 

Hvor kan jeg se Fotball-EM om bord?

Informasjon kommer

Er det underholdning om bord?

For øyeblikket har vi dessverre ingen underholdning om bord.

Er lekeområdene åpne?

Av smittevernshensyn er lekeområdene om bord dessverre stengt.

Hvordan bestiller jeg reise med gavekort?

Informasjon kommer

Trygg reise

Nyt den gode opplevelsen om bord

Din trygghet er viktig for oss! Vi gjør en rekke smitteverntiltak om bord og på våre terminaler, og seiler med færre passasjerer enn vanlig. Skipene og tilbudene vil derfor oppleves litt annerledes enn du er vant til når du kommer om bord. Det som ikke har endret seg er at vi vil gjøre vårt aller beste for at du kan nyte en avslappende, god og trygg opplevelse hos Color Line.

Vi er verifisert av DNV GL

Color Line er det første selskapet i Norge som er blitt verifisert av DNV GL for selskapets systemer knyttet til håndtering av smittevern om bord på skipene og på terminalene. DNV GL er et av verdens ledende risiko- og klassifikasjonsselskaper.

Vi følger nasjonale retningslinjer for smittevern.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Hva gjør vi?

Smitteverntiltak om bord og på terminaler

Color Line følger til enhver tid gjeldende smittevernråd og retningslinjer fra myndighetene slik at du skal få en god og trygg reise. Vi seiler med færre gjester enn vanlig. Her er noen av de viktigste tiltakene vi gjør på våre terminaler og på alle skip.

Vi seiler med færre passasjerer enn vanlig, slik at vi overholder regelen om én meters avstand.

Hyppig rengjøring og desinfisering av felles kontaktflater som for eksempel dørhåndtak, gelender og heisknapper.

Økt antall desinfiseringsstasjoner med en klar oppfordring til å bruke håndsprit, eller enda bedre – vaske hendene.

Avstandsmarkører på gulvet i områder hvor mange samles samtidig.

Redusert antall sitteplasser i avgangshallen for å sikre overholdelse av regelen om én meters avstand (to meter i Hirtshals).

Om bord- og ilandstigning skjer i puljer, dekk for dekk, for å kunne opprettholde krav til avstand.

Redusert antall sitteplasser i restauranter og barer for å sikre overholdelse av regelen om én meters avstand.

Alle våre ansatte har gjennomgått et kurs i smittevern.

Informasjonsmateriell med reiseråd og forebyggende tiltak.

Alle våre skip har lufteanlegg som kun tilfører friskluft, ikke noe av luften gjenbrukes.

Ved bestilling må den som booker bekrefte at hun/han har lest og forstått at ingen i følget skal reise, dersom man har symptomer på COVID-19 eller har hatt nærkontakt med smittede personer innenfor de siste 10 dager før avreise. Hun/han må også bekrefte at alle er kjent med og følger myndighetenes retningslinjer for smittevern.

Temperaturmåling gjennomføres for alle personer som skal reise med Color Magic og Color Fantasy. Målingen foregår automatisk via et termokamera som er montert i taket ved inngangsslusene. Måleren gir utslag på personer med temperatur på 37,5 °C eller mer. Ved utslag foretas kontrollmåling. Viser denne mer enn 38 °C, kan du dessverre ikke reise med oss. Les mer om tiltaket

For din trygghet har Color Line valgt å opprettholde påbudet om bruk av munnbind. Det er påbud om bruk av munnbind på terminalen, ved om bord- og ilandstigning og overalt på skipet (gjelder også på dekk). Du behøver ikke å bruke munnbind på lugaren eller på serveringssteder når du sitter ved bordet. Påbudet gjelder ikke barn opptil 12 år. Tilsvarende påbud gjelder også for mannskapet. Det er kun munnbind som er tillatt som beskyttelse.

Color Line er pliktig til å påse at karanteneregler overholdes for våre reisende fra røde land/regioner. Hvis du må i karantene om bord, og derfor ikke får benyttet deg av produkter du har forhåndsbestilt (for eksempel forhåndsbestilte måltider), refunderer vi beløpet. Ta kontakt med kundeservice for refusjon når du kommer i land (telefon + 47 22 94 42 00).

Hva må du gjøre?

Takk for at du tar hensyn

Hjelp oss å forebygge smitte. Sammen kan vi bidra med å komme tilbake til normalen så fort som mulig. Dette er hva du må gjøre:

Hold god avstand - minst en meter.

Vask hendene ofte- eller bruk håndsprit.

Unngå å hoste eller nyse på andre - benytt albuekroken eller et papirhåndkle.

 

Betal med kort - unngå kontanter hvis mulig.

Unngå å ta på varer du ikke skal kjøpe.

Ikke reis dersom du er syk, er i karantene eller har hatt nærkontakt med personer som har påvist COVID-19.

Møt opp til angitt tidspunkt på terminalen, og ta hensyn til beskjeder som blir gitt.

Bestill reise