Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Ferie i Sverige

Sverige er et perfekt ferieland for både små og store og en av nordmenns absolutte feriefavoritter. Få nyttige reisetips og se alle våre utvalgte reisemål i Sverige her.

Våre reisemål i Sverige

Om Sverige

En kort fergetur fra Sandefjord finner du den svenske vestkysten med idyllisk skjærgård og sjarmerende kystbyer. Her ligger de små fiskelandsbyene med røde sjøboder og svaberg tett i tett. Beregn gjerne litt god tid, og velg en annen kjørerute enn E6 for å oppleve ekte svensk kystkultur.

Litt lenger sør finner du storbyen Gøteborg med populære restauranter og shopping. For de lekne anbefaler vi et besøk i Skara Sommerland eller i Nordens største fornøyelsespark Liseberg.

Les mer om opplevelser i Sverige her

+5
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Se også:

  • Color Viking og Bohus

    Overfarten med Color Viking eller Bohus fra Sandefjord tar kun to og en halv time. På overfarten får du taxfree-shopping, hygge og god mat.

Det lønner seg å bli medlem av Color Club! Som Color Club-medlem får du båtreisen (tur/retur Sandefjord-Strømstad med bil) inkludert i prisen. Du betaler kun for hotellovernattingen! Bli medlem i dag, spar penger og tjen bonuspoeng på din neste reise

Visste du at...

...handlingen i de populære krimbøkene til Camilla Läckberg er lagt til Fjällbacka på den svenske vestkysten.

...Koster øyene like utenfor Strømstad er også Sveriges største maritime nasjonalpark.

...I Gøteborg finner du hele 6 restauranter med 1 stjerne i Michelinguiden.