Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Slik sparer du penger på ferien til LEGOLAND®

Er du redd årets familieferie til LEGOLAND® kan gå hardt utover lommeboka? Utgiftene til en hel familie kan vokse raskt og voldsomt. Heldigvis finnes noen knep for å holde kostnadene nede.

Familieferien blir best med pakketilbudene som inkluderer mest

De billigste tilbudene inkluderer ofte færre dager og færre attraksjoner, nettopp for at prisen skal bli oppsiktsvekkende lav. Mange tenker nemlig ikke på at billettkjøp for hele familien i siste liten lett blir en dyr fornøyelse. En enkel måte å holde lommeboka i sjakk på, er derfor å benytte pakketilbudene som inkluderer mest. Da får små og store opplevd det de har mest lyst til og hele familien får mest mulig ut av ferien.

Color Line har lang erfaring i å lage de beste familietilbudene. I pakketilbudene er selvsagt båtreisen med SuperSpeed for personer og bil også inkludert i prisen. Sjekk våre pakketilbud til LEGOLAND® Billund Resort for hele familien. Her får dere overnattinger, dagene i badeland og fornøyelsesparker, strandliv, byliv og moro – alt på ett brett!

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Danmarks mest populære ferieboliger og attraksjoner inkludert i ett tilbud

Det er ikke uten grunn at feriehusene Lalandia® i Billund er blant Danmarks mest populære ferieboliger. Med gangavstand til LEGOLAND® og opplevelsessenteret Lalandia®, som tilbyr utrolige opplevelser for voksne og barn, har dere alt dere trenger på i kort avstand. De romslige feriehusene holder høy standard og har plass til henholdsvis 4, 6 eller 8 personer. I tillegg til et innendørs og utendørs badeland på over 10 000m2, har Lalandia® minigolf, skibakke, akebakke, skøytebane, stort lekeland, bowling, butikker, spisesteder og en mengde andre aktiviteter. Til forskjell fra mange andre tilbud, inkluderer pakketurene med Color Line både fri adgang til Lalandia Aquadome™ og Monky Tonky Land, og 2 dager i LEGOLAND®.

Dette er Color Lines Lalandia® Billund-tilbud med 2 dager i LEGOLAND® inkludert.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Med gratis Be Happy Pass får dere flere muligheter til å utforske nydelige Sydjylland

Mange liker å kombinere ferien til LEGOLAND® og Lalandia® med strand-, by-, shopping- eller kulturopplevelser, slik at både voksne og barn kan kose seg. Det er lurt å planlegge turen på forhånd hjemme i sofaen med kart og ferietips – jo mindre barna er, jo kortere reiseavstander og flere stopp er lurt å legge inn. Likevel er det viktig å ikke miste impulsiviteten underveis! Hva om været frister med en dag på stranda, eller dere ønsker å dra på hvalsafari? Med Be Happy Pass får dere tilgang til en hel drøss gode tilbud og rabatter på alt fra mat og drikke til spennende opplevelser. Passet er helt gratis når du bestiller opphold i LEGOLAND® Billund Resort gjennom Color Line.

Les tips til en bedre biltur med familien her.

Reisen til LEGOLAND® starter med SuperSpeed – når barna får bestemme

Det er viktig å huske på at selve overfarten med SuperSpeed er et supert avbrekk i reisen, med mange spennende opplevelser for både små og store. Besetningen på SuperSpeed vet godt at når barna har det bra, er alt bra. Det er grunnen til at det finnes så mange morsomme aktiviteter om bord for de minste. På den måten får også de voksne mulighet for et pusterom på reisen, enten det frister med en bedre middag i buffetrestauranten eller å nyte starten på ferien i komfortable flystoler. 

God tur og god fornøyelse!