Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Bryllup til sjøs

Uforglemmelige minner i unike bryllupslokaler, med havet som vakker ramme. Feir bryllup om bord Color Magic eller Color Fantasy.

Bryllupslokaler i særklasse

Feirer du bryllup om bord hos oss får du uforglemmelige minner i unike omgivelser og alt under "ett tak", hele arrangementet blir samlet på et sted.

Vil tilbyr bl.a. oppdekking til festmiddag med spesialbestilte blomster, hvite duker og vi har bryllupslokaler som passer både små og store bryllup.

Ønsker du å vite mer om vårs selskap- og bryllupslokaler på skipene mellom Oslo og Kiel? Kontakt oss i dag på telefon 815 00 860

+1
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Få hjelp av en profesjonell bryllupsplanlegger

Vi arrangerer årlig en rekke bryllup og vår erfaring er at nøkkelen til suksess ligger i god planlegging og mennesker som brenner for yrket sitt. Din bryllupsplanlegger hjelper til med å planlegge alle detaljene, i samarbeid med deg og skipet. Dette gir deg tryggheten til å gjøre det du skal; nemlig å glede deg til den store dagen! 

Du vil få hjelp til:

 • Skreddersydde program
 • Planlegging, tips og råd for dagen
 • Gode råd om mat, drikke og underholdning om bord

Ønsker du å vite mer om bryllupsprogram eller vil du  komme i kontakt med vår bryllupsplanlegger? Kontakt oss i dag på telefon 815 00 860.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Herr og fru Fjeld

 • Forslag til program for bryllup

  Sett sammen ditt eget program eller få hjelp av vår bryllupskoordinator.

 • Gratis oppgradering til 5-stjerners Color Suite for brudeparet

  Alle lugarene holder en god standard og er utstyrt med TV, telefon og hårtørrer. Gjestene velger selv om de ønsker lugar med dobbeltseng eller enkeltsenger. Oppgraderer du til 4 eller 5-stjerners lugar er frokost og minibar inkludert. 

  Brudeparet får en gratis oppgradering til 5-stjerners Color Suite (gjelder ved bestilling på over 8 personer og ved ledig kapasitet).

 • Opplev skipet!

  La de du er glad i oppleve det beste av skipet. Gratis show, badeland, disco og taxfree-shopping er bare noen av tingene du kan oppleve om bord. Her finner du noe for alle dine gjester.

Pris og bestill

Kontakt oss

Kontakt oss i dag på telefon 815 00 860 eller via skjema under for mer informasjon om feiring av bryllup om bord