Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Bryllup på havet – uforglemmelige minner

Bryllupsfeiring om bord på Color Magic eller Color Fantasy.

Med havet som ramme

Uforglemmelige øyeblikk

Color Line arrangerer årlig en rekke bryllup og vår erfaring er at nøkkelen til suksess ligger i god planlegging og mennesker som brenner for yrket sitt. Din bryllupskoordinator planlegger alle detaljene i samarbeid med deg og skipet. Dette gir deg tryggheten til å gjøre det du skal; nemlig å glede deg til den store dagen!

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Å gifte seg med havet som en unik, vakker ramme rundt begivenheten er noe helt spesielt. 

Om bord har vi over 200 medarbeidere som bidrar til at alt går på skinner. Vi tilbyr bl.a. oppdekking til festmiddag med spesialbestilte blomster, hvite duker og vi har bryllupslokaler som passer både små og store bryllup. Bryllupscruise kan arrangeres for 20 personer eller flere.

"Alle gjestene og vi er skjønt enige om at dette var den beste turen vi har vært på noen gang. Helt fantastisk fra første henvendelse til gjennomført tur. Alle jeg hadde kontakt med i Color Line var blide og hyggelige og ga oss den beste service. Vi kunne ikke fått en bedre feiring, og gjestene våre prater om festen ennå, selv flere måneder etter." – Unni Bergsvenkerud

Er dere over 20 personer og ønsker et tilbud, fyll ut skjema her:

Bryllupsplanlegging

En vellykket bryllupsfest

Vi kan kunsten å lage en vellykket bryllupsfest. Vår profesjonelle bryllupskoordinator sørger for at dagen blir akkurat slik du ønsker.

Perfekte rammer for bryllupsfesten:

 • Uforglemmelige minner i unike omgivelser
 • Egen bryllupskoordinator for planlegging og gjennomføring
 • Alt under «ett tak», hele arrangementet blir samlet på et sted
 • Mulighet for vielse om bord
 • Et skreddersydd program etter deres behov
 • Bredt underholdningstilbud for alle aldre
 • Oppdekking til festmiddag
 • Gratis oppgradering til 5-stjerners Color Suite for brudeparet
 • Flotte selskapslokaler med havutsikt

Se hva en bryllupsfeiring kan inneholde

Vi hjelper gjerne til med å lage et program som er tilpasset deres bryllupsfest!

Bo behagelig

Lugarer i en klasse for seg

... og det lille ekstra til brudeparet.

Alle lugarene holder en god standard og er utstyrt med TV, telefon og føner. Gjestene velger selv om de ønsker lugar med dobbeltseng eller enkeltsenger. Oppgraderer du til 4 eller 5-stjerners lugar er frokost og minibar inkludert.

Les mer om lugarene om bord

5-stjerners Color Suite for brudeparet

Gjelder bestillingen flere enn 10 voksne, oppgraderer vi brudeparet til en 5-stjerners suite (ved ledig kapasitet). 

Color Suites:

 • Størrelse: 25 kvm
 • Beliggenhet: Dekk 9 
  (Color Magic) dekk 10 og 11

Entré til spa- og fitness senteret, frokost i Observation Club og utvidet minibar er inkludert i prisen. Prioritert innsjekk for cruisegjester.

Om bord

Noe for enhver

Om bord har vi et bredt utvalg fasiliteter for store og små som gir bryllupsfeiringen det lille ekstra.

Matopplevelser av høy kvalitet

Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen en bryllupsmeny etter eget ønske. Sammen med bryllupskoordinator og kjøkkenet om bord, finner vi den beste løsningen for deg og dine gjester. 

På skipet har vi både eget spekeri og røkeri, med engasjerte kokker og servitører som ønsker å gi dere en matopplevelse ut over forventningen!

 

Velvære – senk skuldrene

La de du er glad i oppleve det beste av skipet. Enten det er fartsfylt moro for de minste i Aqualand eller velvære i Color Spa & Fitness Center, har Color Line noe for dine gjester. 

Spa- og fitnessenteret på Color Magic og Color Fantasy tilbyr et topp moderne treningssenter, boblebad, badstue, massasjestoler og spa-behandlinger. Her kan du og bryllupsfølget trene, slappe av eller nyte en spa-behandling med utsikt utover havet.

Show av internasjonal klasse

Som en del av bryllupsfesten kan du la dine gjester bli revet med i skipets teatersal når profesjonelle entertainere inntar scenen. Hver kveld blir det fremført et fyrverkeri av dans, sang, scenekunst og spilleglede i Show Lounge. Skipene viser forskjellige show, med ulikt tema på vei til og fra Kiel. 

Len dere tilbake og nyt forestillingen!

Shopping

I skipets promenadegate venter spennende butikker og merkevarer til taxfree-priser.

Pris og bestill

Kontakt oss

Kontakt oss i dag på telefon 815 00 860 eller via skjema under for mer informasjon om feiring av bryllup om bord. Bryllupscruise kan arrangeres for 20 personer eller flere.

Chat med oss