Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Ingrid og Kaspers store sjanse

I vinter gikk startskuddet for to rykende ferske show om bord på Color Fantasy. Vi har i den forbindelse slått av en prat med produsenten for forestillingene samt to unge og svært talentfulle musikalartister.

Liv Eirin Francis er produsent i 2Entertain Norge, produksjonsselskapet som i flere år har stått bak de fartsfylte og fargerike showene som forlyster gjestene på Color Fantasy. I skrivende stund er premieren på Passion of Italy og The Showbiz Ball bare noen dager unna, noe som naturlig nok medfører hektisk aktivitet og forventningsfull stemning blant de involverte på og bak scenen.

Passion of Italy og The Showbiz ball

– Om lag 70 personer har vært involvert i arbeidet med de nye showene; koreograf, regissør, musikalsk leder, lyd- og lysdesignere for å nevne noen, i tillegg til utøverne. Fra begynnelse til slutt tar hele prosessen halvannet år, mens selve innøvingen varer i ca. to måneder, forteller Liv Eirin Francis.

Passion of Italy og The Showbiz Ball heter altså de nye showene. Førstnevnte tar for seg støvellandets bravader innen musikk, mat, moter og kunst og tar oss til berømte steder som Colosseum, Venezia og Romeo og Julies Verona, mens sistnevnte er en fengende «guilty pleasure trip» hentet fra blant annet Eurovision og klassiske musikaler og -filmer.

 Liv Eirin Francis, som selv var musikalartist før hun begynte som produsent i 2Entertain Norge for drøyt ti år siden, understreker at nivået på utøverne er svært høyt.

– Mange av artistene våre har erfaring fra de største europeiske scenene, og holder alle internasjonalt nivå. 2Entertain har i et vanlig år kontakt med opptil 1000 håpefulle artister. Det er mange særdeles talentfulle utøvere å velge mellom, derfor er det en stor prestasjon av Ingrid og Kasper å komme gjennom dette nåløyet, understreker hun.

Ingrid sikret seg drømmejobben

Ingrid Aspaas er altså en av de håpefulle som har sikret seg drømmejobben. I ett år fremover har 26-åringen sammen med 15 andre utøvere til oppgave å underholde publikum om bord på Color Fantasy. Ingrid ble i 2019 uteksaminert innen dans og musikkteater fra Bårdar, og har siden blant annet vært sanger og korist i Showbøck, som underholder på firmatilstelninger og andre arrangementer.

– Jeg er veldig takknemlig for å ha fått denne sjansen, og gleder meg enormt!, sier Ingrid. – Det har vært noen intensive uker med øving og terping der det føles som om jeg har levd i en boble. Det er dette jeg elsker å holde på med og som jeg har satset alt på. Jeg vil samtidig benytte anledningen til å rette en stor takk til Color Line for at de bruker så store ressurser på underholdning, det betyr mye for oss alle.

Kasper Nilsson

Kasper Nilsson, også han 26 år, er sammen med Ingrid yngst i ensemblet. Kasper er utdannet bachelor fra Musikkteaterhøyskolen i Oslo i 2020. Engasjementet på Color Fantasy er hans første profesjonelle oppdrag, men Kasper kan vise til erfaring fra to teatergrupper som han startet opp samt deltakelse i musikalen Into the Woods på Chateau Neuf i 2018.

– Jeg er både glad og stolt over at 2Entertain Norge valgte å satse på meg, sier Kasper, som i likhet med Ingrid er med på begge de nye showene, 14 dager på og 14 dager av frem til januar neste år.

– Det har vært en bratt læringskurve og samtidig utrolig givende å få jobbe tett med så erfarne artister. Vi trives sammen og har et flott samhold , og jeg gleder meg til fortsettelsen, konstaterer Kasper Nilsson.

Les mer

Finn pris og bestill

Båtreise til Kiel