Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Konsert eller Foredrag & Buffet

2024

Vårens arrangementer

Ta ettermiddagsseilingen fra Sandefjord og nyt en lekker buffet inkludert drikke til spesialpris. På utvalgte seilinger blir det konserter med kjente artister eller spennende foredrag. Ved å bestille Konsert eller Foredrag & Buffet reserveres plass i buffetrestauranten og plass på arrangementet  i Utsikten Bar & Lounge.

Torsdager

Konsert/Foredrag & Buffet

Prisen inkluderer båtreise tur/retur, buffet med drikke klokken 17.00 og konsert eller foredrag i Utsikten Bar & Lounge på returen 

NB! Husk å velge riktig dato, avgang klokken 17.00 og Buffet & Arrangement på steget «Mat og drikke» når du bestiller reisen. 

Color Club

Fra 399,-

pr person

Bestill

Ikke-medlem

Fra 459,-

pr person

Bestill

2. mai: Mads pusser opp

Mads Clemmetsen er blant annet kjent fra «Eventyrlig oppussing» på TV 3 og «Rydderevolusjonen» på TV 2.

Han er en lidenskapelig og erfaren håndverker med et stort hjerte for faget. Mads er kjent for sitt smittende engasjement, og lidenskapelig opptatt av å inspirere og oppmuntre unge til å følge en karriere innen håndverksyrkene. Ved å dele fra sin egen kamp med dysleksi, fremhever han styrken i å overvinne hindringer. 

Hør hans spennende foredrag på Color Hybrid.

13. september: Bjarne Brøndbo - Bærre Bjarne

Bjarne Brøndbo er en artist med et stort repertoar, noe han får vist til sitt fulle i Bærre Bjarne - et musikalsk stand-up show fylt med sang og verbale krumspring.

Det blir garantert mye allsang og latter når Bjarne tar for seg temaer som barn, oppvekst, turnélivet, sosiale medier, teknologiens utvikling fra 70-tallet samt det å være pop stjerne i Norge. Alt pakket inn i et musikalsk teppe med DDEs folkekjære låter som «Vinsjan på kaia», «Konfirmasjonsdressen», «Som splintra speil», «Det fine vi hadd sammen» og mange, mange flere.

Vi lover deg en helstøpt aften med «bærre» Bjarne!

19. oktober: ABBA Tribute Show

En hyllest til den tidløse musikken til ABBA. Voulez Vous er lidenskap for ABBA! Et spennende show av ypperste klasse. Du vil oppleve ABBA - klassikerne i et moderne preg. Topp stemning med allsang og høy partyfaktor, presentert av dyktige musikere, tar deg med på en tidsreise du sent vil glemme! 

24. oktober: One Vision – A Tribute To Queen

Med One Vision på plakaten kan publikum glede seg til en kveld fylt med musikken til et av verdens mest ikoniske band, Queen.

På repertoaret har de alt i fra de største monsterhitsene som «Bohemian Rhapsody», «We are the champions» og «Radio Gaga» til mer gjemte perler som «Fat bottomed girls» og «Stone cold crazy», er publikum garantert en kveld med noe for enhver smak, enten du er blodfan eller kun har hørt de mest kjente låtene.

Dette er en ypperlig mulighet til å synge med på alle dine Queen-favoritter!

We will rock you!!!

Inspirasjon

Tidligere arrangementer