Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Ferie med barn i Danmark

Reisetips

Velkommen til Barnas Danmark

LEGOLAND®, sykkelstier uten motbakker, Løveparken, Fårup Sommerland, badeland og milevis med sandstrender gjør Danmark til det perfekte reisemålet for hele familien. Å bo på feriesenter er en morsom og familievennlig ferieform. LEGOLAND Billund Resort og Hotel Fårup er spesielt tilpasset barnefamilier. Her finner du reisetips og tilbud på familieferie i Danmark.

Våre anbefalinger

Reisetips og populære attraksjoner

Sikre deg den beste Danmarksferien for hele familien i dag. Her finner du noen nyttige reisetips slik at det skal bli lettere for deg å planlegge neste familieferie. Alt fra attraksjoner og severdigheter til reisetips for deg som ønsker å oppleve Danmark på to hjul.

Strandperler i Danmark

De danske strendene er blant de flotteste i Europa, og omgir så å si hele landet. Uansett hvor du er i Danmark er det aldri mer enn 50 kilometer til kysten.

Her har vi plukket ut noen strandperler i Danmark.

Sykkelferie med barn i Danmark

Danmark er som skapt for sykkelferie, og særlig for dem som ikke liker motbakker. Det er milevis med merkede sykkelruter, og mange av dem er egnet for barnefamilier. Her finner du tips til sykkelferie i Danmark både med og uten barn.

Aalborg Zoo

I Aalborg Zoo  kan dere oppleve noen av verdens mest eksotiske og spennende dyrearter. Her treffer dere isbjørner, elefanter, krokodiller, løver og tigre – bare for å nevne noen av de 140 dyreartene som er samlet i  denne dyrehagen.

Fårup Sommerland

Er to år på rad kåret til Nordens beste sommerland! Liker du fart og moro, berg-og-dal-baner, vannsklier i alle størrelser og flotte klatremuligheter, finner du det her.

LEGOLAND®

Parken har mer enn 55 attraksjoner og er en av Europas mest besøkte opplevelsesparker gjennom årtier. Attraksjonene ligger på rekke og rad, og spisestedene er mange.

Color Lines pakketurer til LEGOLAND® Billund Resort inkluderer 2 dager i LEGOLAND!

Givskud Zoo

I Givskud Zoo kan dere beskue all verdens eksotiske dyr trygt fra egen bil. I fjor fylte dyreparken 50 år og feiret jubileet med Europas største anlegg til brillebjørner.

Til og med uke 42 kan dere også få med dere utstillingen "Tilbake til istiden", 12 000 m2 med spennende opplevelser for hele familien. Her kan dere kan lære hvordan perioden formet det danske landskapet og ikke minst se modeller av mammuter og andre kjemper fra denne perioden.

LEGO® House

I september 2017 åpnet verdens eneste LEGO House, et helt unikt opplevelsessenter på 12 000 kvadratmeter i den berømte klossens hjemby, Billund! 

WOW PARK Billund

Våren 2020 åpnet WOW PARK – en unik skogspark med leke- og aktivitetstilbud som garantert vil vekke minner hos voksne og skape mye glede hos familiens yngste.

Her er det hytter i tretoppene, rutsjebaner fra toppen av trærne, enorme nett som er spent mellom trestammene og som utfordrer klatreferdighetene. Wow parken gir friluftslivet en ekstra dimensjon.

Lalandia Billund Resort

Lalandia® Feriehus er blant Danmarks aller mest populære ferieboliger. Med badeland og opplevelsestilbud for enhver smak finner dere uten tvil ingrediensene til drømmeferien her. Ikke gå glipp av nyheten Turbo Racer – en lynrask vannsklie som virkelig får det til å kile i magen!

Djurs Sommerland

Ta familien med til Nordens største Sommerland! I Djurs Sommerland kan du oppleve hele 9 temaland, Danmarks største berg-og-dalbaner, badeland og over 60 morsomme attraksjoner for store og små. Parken ligger kun 45 minutter med bil fra Aarhus.

Den Gamle By i Aarhus

Den Gamle By er en unik attraksjon i Aarhus, et levende museum, som tar dere med på en spennende reise tilbake i tid. Her er gamle bygninger fra ulike tidsepoker i dansk historie. Det er et yrende folkeliv i bakgårder, butikker, verksteder og hus. Skuespillere gjør besøket til en autentisk opplevelse for hele familien.

Tivoli Friheden i Aarhus

I gåavstand fra sentrum – i vakre Marselisborgskogen – ligger Tivoli Friheden. Den populære fornøyelsesparken byr på masse attraksjoner, forlystelser og boder, og hver fredag mellom april og september er det «Fed Fredag» – hyggelige og populære konserter med danske og internasjonale artister.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.