Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Ferie med barn i Danmark

Reisetips

Velkommen til Barnas Danmark

LEGOLAND®, sykkelstier uten motbakker, Løveparken, Fårup Sommerland, badeland og milevis med sandstrender gjør Danmark til det perfekte reisemålet for hele familien. Å bo på feriesenter er en morsom og familievennlig ferieform. LEGOLAND Billund Resort er spesielt tilpasset barnefamilier. Her finner du reisetips og tilbud på familieferie i Danmark.

Våre anbefalinger

Reisetips og populære attraksjoner

Sikre deg den beste Danmarksferien for hele familien i dag. Her finner du noen nyttige reisetips slik at det skal bli lettere for deg å planlegge neste familieferie. Alt fra attraksjoner og severdigheter til reisetips for deg som ønsker å oppleve Danmark på to hjul.

Strandperler i Danmark

De danske strendene er blant de flotteste i Europa, og omgir så å si hele landet. Uansett hvor du er i Danmark er det aldri mer enn 50 kilometer til kysten.

Her har vi plukket ut noen strandperler i Danmark.

Sykkelferie med barn i Danmark

Danmark er som skapt for sykkelferie, og særlig for dem som ikke liker motbakker. Det er milevis med merkede sykkelruter, og mange av dem er egnet for barnefamilier. Her finner du tips til sykkelferie i Danmark både med og uten barn.

Aalborg Zoo

I Aalborg Zoo  kan dere oppleve noen av verdens mest eksotiske og spennende dyrearter. Her treffer dere isbjørner, elefanter, krokodiller, løver og tigre – bare for å nevne noen av de 140 dyreartene som er samlet i  denne dyrehagen.

Fårup Sommerland

Er to år på rad kåret til Nordens beste sommerland og har en prisvinnende berg-og-dal-bane! Liker du fart og moro, berg-og-dal-baner, vannsklier i alle størrelser og flotte klatremuligheter, finner du det her.

LEGOLAND®

Parken har mer enn 55 attraksjoner og er en av Europas mest besøkte opplevelsesparker gjennom årtier. Attraksjonene ligger på rekke og rad, og spisestedene er mange.

Color Lines pakketurer til LEGOLAND® Billund Resort inkluderer 2 dager i LEGOLAND!

Givskud Zoo

I Givskud Zoo, av mange kjent som løveparken, kan dere beskue all verdens eksotiske dyr trygt fra egen bil. Opplev noen av verdens mest spennende dyrearter. Den populære parken ligger en kort kjøretur unna Billund.

LEGO® House

I september 2017 åpnet verdens eneste LEGO House, et helt unikt opplevelsessenter på 12 000 kvadratmeter i den berømte klossens hjemby, Billund! 

WOW PARK Billund

WOW PARK er en unik skogspark med leke- og aktivitetstilbud som garantert vil vekke minner hos voksne, og skape mye glede hos familiens yngste.

Her er det hytter i tretoppene, rutsjebaner fra toppen av trærne, enorme nett som er spent mellom trestammene og som utfordrer klatreferdighetene. WOW parken gir friluftslivet en ekstra dimensjon.

Årets nyhet!
GIGANTEN- årets villeste nyhet åpnet i WOW PARK Billund i mai 2023, med Skandinavias høyeste frittfalls-rutsjetårn med tre elleville rutsjebaner.

Lalandia Billund Resort

Lalandia Feriehus er blant Danmarks aller mest populære ferieboliger. Med badeland og opplevelsestilbud for enhver smak finner dere uten tvil ingrediensene til drømmeferien her. Ikke gå glipp av Turbo Racer – en lynrask vannsklie som virkelig får det til å kile i magen!

Djurs Sommerland

Ta familien med til Nordens største Sommerland! I Djurs Sommerland kan du oppleve hele 9 eventyrlige temaland, Danmarks beste berg-og-dal-baner, badeland og mer enn 60 morsomme attraksjoner for store og små. Parken ligger kun 45 minutter med bil fra Aarhus.

Nordsøen Oceanarium

I fergebyen Hirtshals kan du oppleve Nord-Europas største akvarium, med hele 4,5 millioner liter vann. Utforsk det store spekteret av havdyr, med alt fra småfisk til lekne seler. Se når de store fiskene mates og ta med familien på en "ekspedisjon" til forskjellige destinasjoner i akvariet.

Her får dere en morsom, spennende og lærerik dag med hele familien.

Den Gamle By i Aarhus

Den Gamle By er en unik attraksjon i Aarhus, et levende museum, som tar dere med på en spennende reise tilbake i tid. Her er gamle bygninger fra ulike tidsepoker i dansk historie. Det er et yrende folkeliv i bakgårder, butikker, verksteder og hus. Skuespillere gjør besøket til en autentisk opplevelse for hele familien.

Tivoli Friheden i Aarhus

I gåavstand fra sentrum – i vakre Marselisborgskogen – ligger Tivoli Friheden. Den populære fornøyelsesparken byr på masse attraksjoner, forlystelser og boder, og hver fredag mellom april og september er det «Fed Fredag» – hyggelige og populære konserter med danske og internasjonale artister.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.