Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Ferie med barn i Danmark

Reisetips

Velkommen til Barnas Danmark

LEGOLAND®, sykkelstier uten motbakker, Løveparken, Fårup Sommerland, badeland og milevis med sandstrender gjør Danmark til det perfekte reisemålet for hele familien. Å bo på feriesenter er en morsom og familievennlig ferieform. LEGOLAND Billund Resort er spesielt tilpasset barnefamilier. Her finner du reisetips og tilbud på familieferie i Danmark.

Våre anbefalinger

Reisetips og populære attraksjoner i Danmark

Det kan være smart å være tidlig ute med bestilling av familieferien. Her får du noen nyttige reisetips og en oversikt over en rekke populære attraksjoner og severdigheter som er verdt å besøke. På flere av disse får du gode rabatter når du bestiller gjennom Color Line.

Strandperler i Danmark

De danske strendene er blant de flotteste i Europa, og omgir så å si hele landet. Uansett hvor du er i Danmark er det aldri mer enn 50 kilometer til kysten.

Her har vi plukket ut noen strandperler i Danmark.

Et drømmested for barnefamilier

Flere ganger i året reiser familien Nilsen fra Flekkerøy til Landal Rønbjerg Feriesenter ved Limfjorden. Her kan du lese hvorfor.

Sykkelferie med barn i Danmark

Danmark er som skapt for sykkelferie, og særlig for dem som ikke liker motbakker. Det er milevis med merkede sykkelruter, og mange av dem er egnet for barnefamilier. Her finner du tips til sykkelferie i Danmark både med og uten barn.

Aalborg Zoo

I Aalborg Zoo  kan dere oppleve noen av verdens mest eksotiske og spennende dyrearter. Her treffer dere isbjørner, elefanter, krokodiller, løver og tigre – bare for å nevne noen av de 140 dyreartene som er samlet i  denne dyrehagen.

Fårup Sommerland

Er to år på rad kåret til Nordens beste sommerland og har en prisvinnende berg-og-dal-bane! Liker du fart og moro, berg-og-dal-baner, vannsklier i alle størrelser og flotte klatremuligheter, finner du det her.

LEGOLAND®

Parken har mer enn 55 attraksjoner og er en av Europas mest besøkte opplevelsesparker gjennom årtier. Attraksjonene ligger på rekke og rad, og spisestedene er mange.

Color Lines pakketurer til LEGOLAND® Billund Resort inkluderer 2 dager i LEGOLAND!

Givskud Zoo

I Givskud Zoo, av mange kjent som løveparken, kan dere beskue all verdens eksotiske dyr trygt fra egen bil. Opplev noen av verdens mest spennende dyrearter. Den populære parken ligger en kort kjøretur unna Billund.

LEGO® House

I september 2017 åpnet verdens eneste LEGO House, et helt unikt opplevelsessenter på 12 000 kvadratmeter i den berømte klossens hjemby, Billund! 

WOW PARK Billund

WOW PARK er en unik skogspark med leke- og aktivitetstilbud som garantert vil vekke minner hos voksne, og skape mye glede hos familiens yngste.

Her er det hytter i tretoppene, rutsjebaner fra toppen av trærne, enorme nett som er spent mellom trestammene og som utfordrer klatreferdighetene. WOW parken gir friluftslivet en ekstra dimensjon.

Prøv GIGANTEN, Skandinavias høyeste frittfalls-rutsjetårn med tre elleville rutsjebaner.

Opplevelsessenteret Lalandia

Her kan du oppleve Skandinavias største vannland, Aquadome, elleville rutsjebaner og bølgebasseng. Test ut Padlebanen og ta turen innom kreativt verksted og Monky Tonky Land. Med badeland og opplevelsestilbud for enhver smak finner dere uten tvil ingrediensene til drømmeferien her. Ikke gå glipp av Turbo Racer – en lynrask vannsklie som virkelig får det til å kile i magen!

Djurs Sommerland

Ta familien med til Nordens største Sommerland! I Djurs Sommerland kan du oppleve hele 9 eventyrlige temaland, Danmarks beste berg-og-dal-baner, badeland og mer enn 60 morsomme attraksjoner for store og små. Parken ligger kun 45 minutter med bil fra Aarhus.

Heidi elsker Danmark

Heidi og familien har alltid feriert i Danmark – det vil si på Jylland. De har vært på bilferier, campet og leid feriehus. Familien har vært i de fleste byene på Jylland, besøkt museer, badeland, dyreparker, Legoland.

Her kan du lese hvorfor Heidi elsker Danmark.

Nordsøen Oceanarium

I fergebyen Hirtshals kan du oppleve Nord-Europas største akvarium, med hele 4,5 millioner liter vann. Utforsk det store spekteret av havdyr, med alt fra småfisk til lekne seler. Se når de store fiskene mates og ta med familien på en "ekspedisjon" til forskjellige destinasjoner i akvariet.

Her får dere en morsom, spennende og lærerik dag med hele familien.

Den Gamle By i Aarhus

Den Gamle By er en unik attraksjon i Aarhus, et levende museum, som tar dere med på en spennende reise tilbake i tid. Her er gamle bygninger fra ulike tidsepoker i dansk historie. Det er et yrende folkeliv i bakgårder, butikker, verksteder og hus. Skuespillere gjør besøket til en autentisk opplevelse for hele familien.

Tivoli Friheden i Aarhus

I gåavstand fra sentrum – i vakre Marselisborgskogen – ligger Tivoli Friheden. Den populære fornøyelsesparken byr på masse attraksjoner, forlystelser og boder, og hver fredag mellom april og september er det «Fed Fredag» – hyggelige og populære konserter med danske og internasjonale artister.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.