Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Byferie i Danmark

Opplev Danmarks sjarmerende gågater, nisjebutikker, shoppingsentre og et yrende kafé- og restaurantliv.

+4
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Besøk en av våre favorittbyer i Danmark, og opplev en perfekt tur med kjæresten eller vennegjengen. Her er sjarmerende gater, spennende nisjebutikker, supre shoppingsentre og et yrende kafé- og restaurantliv.

Butikkutvalget er enormt, og byr på både eksklusive klesmerker, designprodukter og spesialforretninger.

 • Skagen

  Opplev naturen, lyset og kunsten i idylliske Skagen, byen med de karakteristiske gule husene. I byens sjarmerende butikker kan du gjøre gode kupp. Unn deg et opphold på Color Hotel Skagen. Kjøreavstand fra Hirtshals er ca 45 minutter.
 • Aalborg

  Byen er kjent for et stort shoppingutvalg og pulserende uteliv. Utallige spisesteder byr på alt fra deilig, tradisjonsrik mat, til spennende gourmetmenyer fra alle verdenshjørner. Aalborg ligger ca 40 minutter fra Hirtshals, og er perfekt for en weekend eller en dagstur.
 • Aarhus

  Opplev design, kunst og kultur i Nordens beste shoppingby. Stemningen i byens gågater er fantastisk, og restaurantutvalget er enormt. Kjøreavstand fra Hirtshals er ca 100 minutter.
 • Dagstur til Skagen eller Aalborg

  Ta bilen og dra på dagstur med SuperSpeed – ut på morgenen og hjem om kvelden, da har du 8-9 timer til shopping og lunsj.

  Du har god tid til å sjekke ut motebutikkene i Aalborg og Skagen, ta storhandel på Bilka utenfor Aalborg eller på A-Z like ved Hjørring. Frokost og middag inntar du om bord. Har du behov for en natt eller to på hotell kan vi friste med gode priser både i Skagen, Aalborg og Aarhus.

Tilbud på båtreise og hotell i Danmark: