Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Byferie i Danmark

Byferie

Opplev bylivet i Danmark

Utforsk byenes sjarmerende gågater, koselige nisjebutikker, innholdsrike shoppingsentre og spennende restaurantutvalg.

+1
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Besøk en av våre favorittbyer i Danmark, og få en koselig tur med kjæresten eller vennegjengen. Her er sjarmerende gater, unike nisjebutikker, flotte shoppingsentre og et svært godt utvalg restauranter og kaféer.

Butikkutvalget er enormt, og byr på både eksklusive klesmerker, designprodukter og spesialforretninger med kunst og håndverk.

Skagen

Opplev naturen, lyset og kunsten i idylliske Skagen, byen med de karakteristiske gule husene. I byens sjarmerende butikker kan du gjøre gode kupp, og sandstrendene byr opp til både lek og gåturer.

Har du planer om et opphold i Skagen, kan vi anbefale byens eneste 4-stjerners hotell,  Color Hotel Skagen.  Kjøreavstand fra Hirtshals er ca. 45 minutter.

Aalborg

Nordjyllands hovedstad  er kjent for gode kulturopplevelser, et stort shoppingutvalg, hyggelige torv og idylliske brosteinsgater. Utallige spisesteder byr på alt fra deilig, tradisjonsrik mat til spennende gourmetmenyer fra alle verdenshjørner.

Aalborg ligger ca 40 minutter fra Hirtshals, og er perfekt for en weekend eller en dagstur.

Aarhus

Opplev design, kunst og kultur i Nordens beste shoppingby. Stemningen i byens gågater er hyggelig, og restaurantutvalget er enormt. Kjøreavstand fra Hirtshals er ca. 100 minutter.

Randers

Ta turen til Randers og opplev den koselige byen som huser flere historiske bygninger og middelaldergater.

Midt i sentrum ligger Randers Regnskov, med 250 dyrearter fra alle verdensdeler. Reiser du med barn er Djurs Sommerland også verdt et besøk. Den populære parken ligger ca. 30 minutter unna med bil.

Tilbud på båtreise og hotell i Danmark