Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Byferie i Danmark

Byferie

Opplev bylivet i Danmark

Utforsk Danmarks sjarmerende gågater, nisjebutikker, shoppingsentre og et yrende kafé- og restaurantliv.

+1
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Besøk en av våre favorittbyer i Danmark, og opplev en perfekt tur med kjæresten eller vennegjengen. Her er sjarmerende gater, spennende nisjebutikker, supre shoppingsentre og et yrende kafé- og restaurantliv.

Butikkutvalget er enormt, og byr på både eksklusive klesmerker, designprodukter og spesialforretninger.

Skagen

Opplev naturen, lyset og kunsten i idylliske Skagen, byen med de karakteristiske gule husene. I byens sjarmerende butikker kan du gjøre gode kupp, og sandstrendene byr opp til både lek og gåturer.

Er du i Skagen kan du unne deg et opphold på Color Hotel Skagen, byens eneste 4-stjerners hotell. Kjøreavstand fra Hirtshals er ca 45 minutter.

Aalborg

Byen er kjent for et stort shoppingutvalg og pulserende uteliv. Utallige spisesteder byr på alt fra deilig, tradisjonsrik mat, til spennende gourmetmenyer fra alle verdenshjørner.

Aalborg ligger ca 40 minutter fra Hirtshals, og er perfekt for en weekend eller en dagstur.

Aarhus

Opplev design, kunst og kultur i Nordens beste shoppingby. Stemningen i byens gågater er fantastisk, og restaurantutvalget er enormt. Kjøreavstand fra Hirtshals er ca 100 minutter.

Randers

Ta turen til Randers og opplev den koselige byen som huser flere historiske bygninger og middelaldergater.

Midt i sentrum ligger Randes Regnskov, med 250 dyrearter fra alle verdensdeler, og reiser du med barn ligger Djurs Sommerland mindre enn 30 minutter unna med bil.

Tilbud på båtreise og hotell i Danmark