Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
Color Club

Medlemstilbud til LEGOLAND®

Alle pakkene inkluderer båtreisen med SuperSpeed tur/retur Norge-Danmark, 1 overnatting i familierom eller hytte, 2 dagers inngang til LEGOLAND og fordelskortet Be Happy Pass som gir tilbud og rabatter. Prisene forutsetter 4 personer på bestillingen. Ikke medlem? Meld deg inn nå og benytt deg av tilbudet du også.

LEGOLAND®

LEGOLAND® Holiday Village

Medlemspris
Fra 699,- pr person
LEGOLAND® Holiday Villlage er et unikt overnattingstilbud i LEGOLAND Billund Resort.

Her kan man bo som ninjaer i en NINJAGO® hytte, eller i en Wild West hytte med ville LEGO dyr som bjørn, ulv og ørn i nabolaget. Alternativt kan hele familien bo som vaskeekte pirater i familierom innredet i sjørøverstil.

Inkluderer overnatting i Wild West Hytte.
LEGOLAND®

HOTEL LEGOLAND®

Medlemspris
Fra 1 050,- per person
Hotel LEGOLAND® har værelser innredet som småeventyrland, noe som vil glede barna. Det er lagt stor vekt på at barna skal trives på hotellet med lekerom og masse LEGO® klosser.

I restauranten er det lekker mat for alle, med en mangfoldig barnebuffet. Hotellets gjester har egen inngang til LEGOLAND!

Inkluderer familierom med frokost.
LEGOLAND®

LEGOLAND® Castle Hotel

Medlemspris
Fra 1 299,- per person
LEGOLAND® Castle Hotel er tematisert som et stort slott, delt inn i tre ulike temaer: drageridder, trollmann og prinsesse.

Med både interaktive overraskelser, stor utendørs lekeplass og innendørs lekeområde, ligger alt til rette for uforglemmelige opplevelser for hele familien.

Inkluderer familierom med frokost.

Åpningstider i LEGOLAND

Sjekk parkens åpningstider før du bestiller drømmeferien til LEGOLAND!

Be Happy Pass

Be Happy Pass er gratis og gir deg og din familie tilgang til gode tilbud og rabatter på en lang rekke spennende opplevelser samt mat og drikke.

+7
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.