Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Julebordkonferanse - kom i flytsonen

6 tips til en vellykket julesamling med jobben

Utsøkt mat, flotte konferansefasiliteter og minneverdige opplevelser. Hva med å ta sjøveien mellom Oslo og Kiel når jobben skal samles før jul? 

– I november i fjor var vi over 200 bransjekollegaer om bord. I år reiser vi minst like mange på tur igjen, sier Hege Seim, VMT-sjef for region sør i Brødrene Dahl. 

Det blir den niende gangen siden 2015 at Seim og bransjekollegaene drar på julesamling med seminar med et av Color Lines to cruiseskip. Og grunnen er ifølge Seim enkel: 

–  På Color Lines konferanseavdeling er alt veldig godt tilrettelagt for både et faglig og sosialt program. Det er kvalitet i alle ledd, sier hun og legger til:

–  De ansatte om bord er utrolig serviceinnstilte og behjelpelige med alt. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Julestemning fra tidlig i november

Allerede fra 8. november er skipene pyntet og julestemningen sikret. Seim forteller at Brødrene Dahl starter samlingen med et fagseminar på dag én, etterfulgt av mat og underholdning av ypperste klasse. På dag to er det duket for mini-messe på konferansedekket.

– Maten om bord er fantastisk! Det får vi alltid mange tilbakemeldinger på. Vi har gjerne hatt à la carte-meny på vei ned, og julebord på vei tilbake, sier hun. 

Showet om bord er ifølge Seim også en årlig snakkis og en fast del av programmet. 

Hege Seim, sjef for region sør i Brødrene Dahl.

«Det som er fint er at vi holder sammen hele tiden og får mulighet til fagprat underveis. Slik ville det kanskje ikke vært om vi bodde på et hotell. Da blir man ofte borte fra hverandre etter hvert.»

Hege Seim, sjef for region sør i Brødrene Dahl.

Spisesteder

Det er tolv restauranter og barer om bord.

Store opplevelser om bord og til lands

Aktivitetsmulighetene om bord er mange. Noen benytter anledningen til å ta seg en treningsøkt eller en tur i spaavdelingen. På cruiseskipene finnes det dessuten både pianobar, nattklubb og casino. 

Color Line er også et ypperlig sted for julegaveshopping. Her handler du i norsk valuta til taxfreepriser. Utvalget er bredt innen alt fra klær og kosmetikk, til smykker og smakfulle delikatesser. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Velger dere å gå i land i Kiel på dag to, er det også mye å finne på. Mange tar seg en tur med de populære hop on-hop off-bussene, hvor man får god oversikt over byen.

Frem mot jul er et besøk på et av byens fire julemarkeder obligatorisk. Kiel har også flere fine handlegater, og for de kunstinteresserte er Kunsthalle zu Kiel et must.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Alt og alle på ett sted

For at gjestene skal trives er det helt avgjørende å ha dedikerte ansatte om bord. Leder for Kurs og konferanse, Pål Gjerlaugsen, og servitør Karen Helene Furuhaug har til sammen jobbet hele 59 år i Color Line.

Begge to skal ha mye av æren for at konferanseavdelingen år etter år scorer over 90 prosent på kundetilfredshet. 

–  Vi er opptatt av å ha en profesjonell, men personlig tilnærming til kundene. Vi skal være synlige og tilgjengelige, men likevel diskret i miljøet, sier Gjerlaugsen. 

Gjerlaugsen mener at noe av det som er så positivt med å samle jobben på Color Line, er at man har alt og alle på ett sted. 

Leder for Kurs og konferanse, Pål Gjerlaugsen, og servitør Karen Helene Furuhaug.

– Her får du det faglige og det sosiale – underholdning og velvære. Alt i én og samme pakke, sier han.

Karen Helene stemmer i og fremhever fordelene med å kunne skreddersy et opplegg på forhånd. 

– Du kan skreddersy alt, noe som gjør det enkelt å være reiseleder. Og så hjelper vi til så godt vi kan underveis. Vi har erfaring med å arrangere julesamling for alle typer bedrifter, alt fra håndverkere til advokatkontor, så her er alle velkomne, smiler hun. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

«Her får du det faglige og det sosiale – underholdning og velvære. Alt i én og samme pakke.»

Leder for Kurs og konferanse, Pål Gjerlaugsen

6 tips til vellykket julesamling med jobben

1) Godt samhold og lagfølelse:

En julesamling er en utmerket anledning til å bygge bånd og gode relasjoner. Om bord på Color Line ligger alt til rette for nettopp dette, og man holder sammen gjennom hele arrangementet.

2) Utsøkte matopplevelser:

Et godt måltid er essensielt for enhver julesamling. Om bord får du alt hjertet og magen kan begjære, slik som tradisjonsrik julemat i særklasse, 3-retters cruise-meny og en deilig lunsjbuffet.

3) Minneverdige opplevelser:

God underholdning underveis setter en spiss på julesamlingen. Enten du elsker show eller musikk. Color Magic og Color Fantasy har noe for enhver smak.

4) Sett av tid til velvære og avslapning:

Det er kanskje ikke alltid du får slappet av så mye på et ordinært julebord, men de aller fleste setter pris på en liten hvil underveis. Om bord på skipene kan du trekke deg tilbake på en av de flotte lugarene (ulike typer etter ønske og smak), ta en treningsøkt mellom slagene, benytte spaavdelingen og til og med snike inn litt julegaveshopping underveis.

5) Inspirerende omgivelser:

At du og dine kollegaer trives i omgivelsene er viktig. Skipene er julepyntet fra tidlig november, og mange lar seg imponere av blant annet de flotte restaurantene om bord, den smakfullt innredede spaavdelingen og ikke minst, den fantastiske havutsikten.

6) Et skreddersydd program, både faglig og sosialt:

At samlingen er nøye planlagt gjør den både bedre og triveligere. Hos Color Line skal det være enkelt å være reiseleder, og du får hjelp til å skreddersy et perfekt program for akkurat din bedrift. Har du spørsmål underveis, er de ansatte tilgjengelige og behjelpelige til enhver tid.

Kontakt oss på telefon 815 00 860 eller be om et uforpliktende tilbud.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.