Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Nyttig informasjon

Her finner du nyttig informasjon om bl.a. oppmøte, aldersgrenser og din gruppereise eller konferanse om bord på Color Magic eller Color Fantasy.

Din reise

Generell informasjon

Reisebekreftelse

Vennligst kontroller at alle opplysninger i henhold til bestillingen er korrekte i bekreftelsen som blir sendt på e-post. Eventuelle feil må meddeles oss snarest. Reisedokument er kun gyldig når betaling er foretatt innen angitt forfallsdato og eventuelt gyldig kvittering forevises ved avhenting av boardingkort avreisedagen. For våre gjester som har mottatt dokumentet gjennom et reisebyrå eller annen turoperatør gjelder byråets/turoperatørens egne betalingsbetingelser.
Er det laget eget program for arrangementet, send dette til oss så fort som mulig.

Endring og avbestilling

Navnendring, redusering eller økning i antall deltagere må meddeles oss snarest. Det gis ingen refusjon for plasser som på forhånd ikke er avbestilt. Det vises forøvrig til Color Lines avbestillingsregler.

Eventuelle tilleggsytelser

Alle ytelser ligger i boardingkortet. Det blir mao ikke skrevet ut vouchere e.l.

Aldersgrenser og dispensasjon

Det kan i spesielle tilfeller søkes om dispensasjon fra aldersgrensen på cruise som er 20 år. Søk om aldersdispensasjon i god tid før avreise. Søknadsskjema for aldersdispensasjon.

Foredragsholdere

Foredragsholdere som kun skal delta under landligge i Oslo, må oppgis med navn, fødselsår og firma senest 1 uke før avreise. Foredragsholdere må fremvise legitimasjon ved gruppeinnsjekk hvor besøkskort utstedes.

Innsjekk og ombordstigning

Ved innsjekk

Reiseleder har nå mulighet til å hente ut boardingkortene til hele gruppen, mot signering av skjemaet "Reiseleders opplysningsplikt", hvor det gis beskjed om plikt til å informere om endringer og no-show.

Boardingkort er også lugarnøkkel.
Reiselederen er ansvarlig for å kontrollere at navnelisten er korrekt og signerer på dette.

Reiseleder for skolegrupper/ungdomsgrupper

Reiseleder for skolegrupper/ungdomsgrupper må umiddelbart etter ombordstigning ta kontakt med hotellsjef for videre informasjon for reisen.

For grupper som går tidlig om bord

Ombordstigningen foregår via terminalvakten hvor boardingkort må fremvises. Lugarene er tilgjengelig fra kl 13.15. Konferansedeltakere tar med seg bagasjen til bagasjerom i konferanseavdelingen. Eventuelle ledsagere går om bord fra kl 13.15 om ikke annet er avtalt på forhånd. Dersom det skal utdeles informasjonsmateriell til gruppens deltagere ved innsjekk, må eventuelt overflødig av dette fjernes av reiseleder eller annen ansvarsperson fra gruppen.

Ombordkjøring av busser

Vi minner om viktigheten av at alle reisende følger våre reisebetingelser hva oppmøtetid angår. For at båten skal kunne lastes optimalt og gå i rute, er vi avhengige av at alle kjøretøy er klare for ombordkjøring senest 60 min før avgang på ruten til Danmark og 90 min før avgang på ruten til Tyskland.
Dette er spesielt viktig i perioden 18.06.-15.08. som er høysesong med mye trafikk.

Verdifullt utstyr

Ved ombordbringelse av verdifullt utstyr bør Tollvesenet kontaktes.
M/S Color Fantasy og M/S Color Magic er skip som seiler i internasjonalt farvann. Tollvesenet krever at varer som tas om bord i forbindelse med messer og utstillinger skal kunne identifiseres både ved avreise og ankomst Hjortneskaia. Dersom dere har med varer av kommersiell verdi, ber vi dere kontakte oss for mer informasjon.
Last ned Lasteliste her

Husk pass

NB! Pass er eneste gyldige legitimasjon i Tyskland.

Havner

Color Line terminalen i Oslo ligger på Hjortnes, kun 10 minutter gange fra Aker Brygge.

Internett og mobildekning om bord

Du kan bruke mobiltelefonen om bord. Telekommunikasjon (mobil) via Telenor Maritime foregår via satellitt og har egne priser. Det er trådløst nettverk på hele skipet.

Cruisecard - et enklere betalingsmiddel

Cruisecard er et tilbud til bedrifter som reiser med over 30 deltagere i gruppen, og som ønsker samlet fakturering for ytelser om bord.

Cruisecard må bestilles senest 7 dager før avreise og blir utlevert i resepsjonen om bord. 

Last ned bestillingsskjema (word-dokument).

 

Chat med oss