Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Kick-off og teambuilding

Konferanseskipet

Kick-off og teambuilding

Få hjelp til å arrangere et inspirerende og engasjerende kick-off og teambuilding om bord. Vi tilbyr skreddersydde opplegg med teambuilding aktiviteter for store og små bedrifter.

Kick-off er en ypperlig start på noe nytt, enten det er lansering av et nytt produkt, prosjekt, nye strategier, introduksjon av nye medarbeidere eller rett og slett starten på et nytt år. Samtidig er det en god anledning til å bli bedre kjent med hverandre, ha det gøy, skape motivasjon og engasjement. Rett og slett legge grunnlaget for å lykkes sammen.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Kick-off og teambuilding

Våre cruiseskip er en unik ramme for et kick-off. Hos oss får du moderne møterom med havutsikt og lokaler med plass til inntil 500 personer, profesjonelle konferanseverter, et variert tilbud av teambuilding aktiviteter, musikalske show inkludert i prisen, flere restauranter med fristende menyer, lekre lugarer og ikke minst, alt og alle er samlet på ett sted.

Les mer om skipet

Få et uforpliktende tilbud

Ring oss i dag på 815 00 860

Priseksemplet gjelder avreise i perioden september-oktober og inkluderer:

Konferansecruise fra 2 661,- per person 

  • Tur/retur i 3-stjerners innvendig lugar
  • 6 timer konferanse i møterom med havutsikt.
  • Frokost tur/retur
  • Lunsjbuffet én vei
  • Middagsbuffet i Grand Buffet
  • 3-retters CruiseMeny i spektakulære Oceanic a la Carte

Gjelder avreise søndag og onsdag

Teambuilding aktiviteter

Sett en ekstra spiss på arrangementet og inkluder en av våre spennende teambuilding aktiviteter. Her finner du gode forslag til aktiviteter for grupper og konferansegjester.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.