Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplevelser i Aarhus

Søker du det trendy, klassiske, kulturelle eller historiske? I Aarhus finner du alt, her har vi samlet tips om restauranter, shopping, aktiviteter og attraksjoner i Aalborg.

Tips til hva du kan se og gjøre i Aarhus

 • Matopplevelser i Aarhus

  Aarhus har et fantastisk utvalg restauranter med menyer fra alle verdenshjørner, og kan skilte med hele fire Michelin-restauranter. Her er det duket for gourmetopplevelser i absolutt toppklasse.

 • Shopping i Aarhus

  Med beskrivelser som Nordens beste shoppingby, shopping i verdensklasse og Danmarks største City-center, er Aarhus så avgjort et eldorado for shoppingglade! Sjekk våre shoppingtips.

 • Kunst og kultur i Aarhus

  Aarhus er Jyllands kulturelle hjerte, og er derfor for kunst og kulturinteresserte virkelig en by verdt å besøke. Her er det et mangfold av kulturelle opplevelser i verdensklasse.

 • Djurs Sommerland

  Ta turen til Skandinavias største sommerland! Her får du spenning og moro for hele familien. Djurs sommerland er flere år på rad blitt kåret til Nordens beste sommerland. Parken er delt inn i 8 ulike temaområder med mange spennende attraksjoner. Djurs Sommerland har også et stort vannland med vannsklier og bølgebassenger. Parken holder åpent fra mai til begynnelsen av oktober.

Tilbud på båtreise og hotell i Aarhus: