Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplevelser i Aarhus

Reisetips

Dette kan du oppleve i Aarhus

Søker du det trendy, klassiske, kulturelle eller historiske? I Århus finner du alt, her har vi samlet tips om restauranter, shopping, aktiviteter og attraksjoner i Århus.

Shopping i Aarhus

Med beskrivelser som Nordens beste shoppingby, shopping i verdensklasse og Danmarks største City-center, er Aarhus så avgjort et eldorado for shoppingglade! Sjekk våre shoppingtips.

Kunst og kultur i Aarhus

Aarhus er Jyllands kulturelle hjerte, og er derfor for kunst og kulturinteresserte virkelig en by verdt å besøke. Her er det et mangfold av kulturelle opplevelser i verdensklasse.

Familieferie i Aarhus

Går ferien til Aarhus, er dere garantert en innholdsrik familieferie. Her er det et mangfold av morsomme aktiviteter for hele familien.

Djurs Sommerland

Ta familien med til Nordens største Sommerland! I Djurs Sommerland kan du oppleve hele 10 eventyrlige temaland, Danmarks beste berg-og-dal-baner, badeland og mer enn 60 morsomme attraksjoner for store og små. Parken ligger kun 45 minutter med bil fra Aarhus.

Hotell i Aarhus