NB -

Ut og reise i sommer? Husk gyldig legitimasjon. Les mer

Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplevelser i Aarhus

Søker du det trendy, klassiske, kulturelle eller historiske? I Aarhus finner du alt, her har vi samlet tips om aktiviteter, restauranter, shopping og opplevelser i Aarhus.

Tips til hva du kan se og gjøre i Aarhus

 • Shopping i Aarhus

  Med beskrivelser som Nordens beste shoppingby, shopping i verdensklasse og Danmarks største City-center, er Aarhus så avgjort et eldorado for shoppingglade! Sjekk våre shoppingtips.

 • Anbefalte restauranter i Aarhus

  For alle matglade er Aarhus verdt opptil flere besøk. Byen har et fantastisk utvalg restauranter med menyer fra alle verdenshjørner. Gå ikke glipp av byens mange matmarkeder/Streetfood.

  Aarhus kan skilte med hele 4 restauranter med hver sin Michelin-stjerne. Her er det duket for gourmetopplevelser i absolutt toppklasse.

 • Kunstmuseet ARoS – kunst, utsikt og mat på sølvfat

  Den desidert største attraksjonen i Aarhus innenfor kunst, er ARoS Aarhus Kunstmuseum. Det 9 etasjer høye museet inviterer inn til en bred palett av opplevelser; alt fra fantastisk utsikt over byen fra Your Rainbow Panorama, til kjellerens 9 rom og en fast samling på over 9000 danske og internasjonale verker. Museet rommer også en museumsbutikk og restauranten ARoS Foodhall.
 • Moesgaard Museum

  I det nye Moesgaard Museum blir fortiden levende, og man får en unik innsikt og forståelse av hvordan nåtiden er skapt. Med en fantastisk arkitektur og innovativ formidling får du her en opplevelse i verdensklasse
 • Den Gamle By – innblikk i 3 tidsepoker

  Lyst til å oppleve et museum med 3 stjerner i Michelinguiden? Den Gamle By gir et fascinerende innblikk i tidsepokene før 1900-tallet, tiden frem til 1927 og året 1974. Det levende bymiljøet rommer 75 historiske bygninger hentet inn fra hele Danmark, og skuespillere med tidsriktige kostymer, spesialforretninger og originalprodukter sørger for et unikt innblikk i det tidligere Danmark. Museet arrangerer visninger for grupper.
 • Tivoli Friheden

  Tivoli Friheden, Aarhus populære fornøyelsespark, ligger i gåavstand til sentrum i den vakre Marselisborgskogen. Her er 4 rutsjebaner og 40 attraksjoner, både boder og spill, blant annet en nytt kampspill – Lasergame, samt lekeplasser og spisesteder. Det er lett for både voksne og barn å trives her.
 • Glitrende i Musikkhuset Aarhus

  I Musikkhuset Aarhus finner du alt på ett og samme sted! Innefor de fire veggene i Thomas Jensens Alle 1 fins både Det Jyske Musikkonservatorium, Aarhus Symfoniorkester, Den Jyske Opera og Barneteateret Filuren. Johan r, stedets restaurant og kafé, gir også mulighet til å kombinere de kulturelle perlene med et herremåltid.
 • Djurs Sommerland

  Ta turen til Skandinavias største sommerland! Her får du spenning og moro for hele familien. Djurs sommerland er flere år på rad blitt kåret til Nordens beste sommerland. Parken er delt inn i 8 ulike temaområder med mange spennende attraksjoner. Djurs Sommerland har også et stort vannland med vannsklier og bølgebassenger. Parken holder åpent fra mai til begynnelsen av oktober.

Tilbud på båtreise og hotell i Aarhus: