Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

2-døgns Cruise Oslo-Kiel

Bestill nå!

Unn deg et herlig vårcruise

Nyt deilige måltider i restaurantene, spektakulære show, spa og trening, taxfree-shopping og mye mer. Ønsker du det lille ekstra, velger du en av våre 4- eller 5-stjerners lugarer. Velkommen om bord.

2-døgns Cruise t/r Oslo-Kiel

Priseksempelet gjelder per voksen på 2-døgns Cruise Oslo–Kiel t/r i 3-stjerners innvendig lugar med avreise t.o.m. 28.06.2023. Tillegg for singellugar. 

Meld deg inn i Color Club

2-døgns Cruise t/r

Fra 878,-

per person

Bestill

Color Club

Fra 778,-

per person

Bestill
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Ta med bilen om bord på cruise

Med parkering på bildekk er det enkelt å komme av og på skipet med bagasjen og taxfree-varer. Tilbudet gjelder personbiler med høyde under to meter, og det er kun mulig å parkere om bord på Color Fantasy. Les mer om parkering på bildekk

Husk å forhåndsbestille show

For at flest mulig skal få se showene, setter vi opp flere forestillinger hver dag. Alle gjester må reservere bord.
Les mer om forhåndsbestilling av show

Er butikkene i Kiel åpne søndager og helligdager?

De fleste butikker er stengt på søndager og helligdager. Se oversikt over helligdagene
 

Om bord

Mat og drikke

Om bord på Color Magic og Color Fantasy er de gode smakene i fokus gjennom hele reisen. Med tolv restauranter og barer om bord, finner du garantert noe som tilfredsstiller alle smaksløker. Det lønner seg å forhåndsreservere måltider. I tillegg sikrer du deg bord i restauranten og kan nyte gode måltidsopplevelser med senkede skuldre. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Show hver kveld – husk å forhåndsbestille

Hver kveld kan du se spektakulære show i skipets teatersal Show Lounge. Våre musikalartister fremfører hver kveld et fyrverkeri av dans, musikk, farger og spilleglede.

Trening og spa

Spa- og fitnessenteret på Color Magic og Color Fantasy tilbyr et topp moderne treningssenter, boblebad, badstue, massasjestoler og spa-behandlinger.

Her kan du trene, slappe av eller nyte en spa-behandling med utsikt utover havet.

Aktuelle taxfree-brosjyrer!

Bli inspirert til handleturen – se aktuelle taxfree-tilbud!

Restauranter og barer

Med tolv restauranter og barer om bord, finner du garantert noe som tilfredsstiller alle smaksløker.

Flotte lugarer

Om bord tilbys du alt fra fine 3-stjerners lugarer til luksuriøse 5-stjerners suiter og rederlugar for deg som ønsker å oppleve noe ekstra på overfarten.  

Aktiviteter

Om bord har vi blant annet flere butikker med taxfree-shopping, Casino, golfsimulator og livemusikk flere steder om bord.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Betingelser:

Frapris

Priseksempelet gjelder per voksen på 2-døgns Cruise Oslo–Kiel t/r i 3-stjerners innvendig lugar med avreise i perioden t.o.m. 28.06.2023.

Tillegg for enkeltlugar og andre lugarkategorier. Begrenset antall plasser, spesielle betingelser gjelder. Servicehonorar tilkommer ved bestilling på telefon og terminal. Kommunisert frapris kan bli utsolgt.

Bilferie i Europa?