Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Oppskrifter

Her finner du deilige oppskrifter, tilpasset de ulike sesongene. De fleste ingrediensene finner du i delikatessebutikkene om bord på våre skip, selvsagt til gunstige taxfree-priser.

Sommer er tid for grill

Grilloppskrifter

Grillsesongen er allerede godt i gang, og om bord finnes alt du trenger for å ta med maten — og kosen — ut i det fri. Grillpølser, burgere, kyllingbryst, short ribs og indrefilet av kalv er noen av delikatessene som hører hjemme i grillsesongen. Disse og andre herlige grillprodukter, sammen med alt det gode tilbehøret, får du kjøpt i Deli Shop om bord — selvsagt til fordelaktige taxfreepriser. Her finner du inspirerende grilloppskrifter.

Tid for tapas

Oppskrifter til tapasbordet

Tapas er en eksplosjon av spennende smaker som er skapt for å deles — som snacks, lunsj eller full middag. Aldri står kokken friere enn når det står tapas på menyen. Varmt og kaldt, kjøtt og fisk, ost og sauser, brød og oliven. Tapas smaker alltid like godt, og ingrediensene bestemmer du selv. Om bord finner du det meste til tapasbordet. Her finner du oppskrifter på perfekt tilbehør.

Høst er vilttid

Viltoppskrifter

Høsten er årstiden da vi koser oss med mørt og magert viltkjøtt i flere herlige varianter.

Smaken av jul

Julematoppskrifter

Julen er nemlig først og fremst synonymt med tradisjoner. Dette gjelder ikke minst i matveien, og især på julaften. Ribbe? Pinnekjøtt? Eller kanskje lutefisk? Her har vi samlet oppskrifter på de klassiske rettene, men også noen herlige oppskrifter på and.

Oppskrifter til påske

Tid for lam

Påsken er full av tradisjoner, og lam i mange herlige varianter er definitivt en av dem. Foruten den herlige smaken, taler også tilberedingsmetoden til lammets fordel. Lam egner seg nemlig særdeles godt til langtidssteking, noe som gjør at lammesteken kan godgjøre seg i timevis i ovnen, mens du og resten av familien nyter påskesolen med eller uten ski på beina.