Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Landal Middelfart

Bestill reise

Båtreise og overnatting på Landal Middelfart

Landal Middelfart er et familievennlig feriesenter beliggende i landlige omgivelser på Fyn. Senteret har både innendørs og utendørs svømmebasseng, og direkte adgang til Middelfart Dyrepark.

 • Overnatting i feriehus, 2 netter

  Priseksempelet inkluderer båtreisen tur/retur med bil og 2 netter i feriehus per person. Forutsetter 4 personer i feriehuset. Ekstra natt fra 370,- per person.

  Sengetøy, laken og håndkle per person er inkludert i prisen.

  På feriesenter i Danmark betaler du tillegg for strøm med mer. Dette betales direkte til feriesenteret før hjemreise. Se hvilke tillegg som gjelder for Landal Middelfart.

  Ordinær pris Fra 1 040,- per person Bestill
  Color Club Fra 990,- per person Bestill

Våre samarbeidspartnere har innført retningslinjer og tiltak i forbindelse med COVID-19. Vi gjør oppmerksom på at overnattingsstedet derfor kan oppleves litt annerledes enn hva som er beskrevet på nettsiden, i brosjyrer m.m. Dette gjelder også attraksjoner og fornøyelsesparker. For mer informasjon se hotellets/feriesenterets/parkens egne nettsider.

OM FERIESENTERET

Fasiliteter på Landal Middelfart

+2
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Opplevelser

Senteret har blant annet utendørs og innendørs svømmebasseng. I tillegg er det direkte adgang til Middelfart Dyrepark med 500 hjort, naturlekeplass og bålplasser til fri benyttelse.

Feriehus

Bo i fullutsyrte feriehus for inntil 6 personer. Alle med to soverom, to bad og terrasse.

Her finner du en beskrivelse av feriehuset.

Middelfart Dyrepark

Fra feriesenteret er det direkte adgang til Middelfart Dyrepark med 500 hjort.

Fiskemuligheter

Fænø-Sund er et ypperlig utgangspunkt for fisketurer.

Dykking

Opplev livet i havet. Fænø-Sund har et eget dykkersenter.