Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Velkommen til LEGOLAND®

LEGOLAND er stedet barn i alle aldre elsker. Her er det hygge, fart og moro for hele familien, enten favoritten er pirater, ville vesten eller berg-og-dal-baner.

Se alt du kan oppleve og få gode tilbud på LEGOLAND®-pakker her.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

LEGOLAND® - Danmarks desidert mest populære turistmål

Nordmenn elsker sin danmarksferie. I snitt besøker en norsk familie tre attraksjoner i løpet av et opphold, og øverst på topplista ligger LEGOLAND. Du husker det sikkert selv, hvis du besøkte parken da du var barn – hvordan du vasket gull, tok «lappen» i minibil og lurte på hvordan folkene der var blitt så innmari gode til å bygge LEGO?

Ideen om et helt land i Lego® tåler tidens tann godt, stadig nye generasjoner lar seg fascinere. Å gå gjennom en verden i miniatyr og oppleve attraksjoner fra alle verdenshjørner, alt gjenskapt av rundt 60 millioner legoklosser, kan vekke barnet i de fleste av oss. LEGOLAND byr fremdeles på klassiske opplevelser, men er likevel så utrolig mye mer! Cowboyer og indianere i LEGOREDO Town, rutsjebaner og skattejakt i Adventure Land, drager i KNIGHTS KINGDOM, sjøuhyrer i Piratland og gigantiske Polar Land er bare noen få av de 55 fantastiske attraksjonene som gjør fornøyelsesparken til et utrolig variert eventyr. Av nyere lanseringer er Haunted House som er en riktig nervepirrende spøkelsesopplevelse. Få også med dere universet fra Star Wars, gjenskapt med over 5,3 millioner legoklosser.

Uansett hva barna interesserer seg for, så finner dere det i LEGOLAND®!

LEGOLAND® har enda mer å by på!

Sommeren 2018 fylte LEGOLAND 50 år og det ble en storstilt feiring. Parken er nå flottere enn noensinne og jubileet ble blant annet markert med en stor oppgradering av favoritten LEGOREDO® Town. Nå kan dere fly som en ørn i berg-og-dalbanen, Flyvende Ørn. Den klassiske attraksjonen LEGO® Canoe har også fått en skikkelig oppgradering. Det er bare til å glede seg til hvin og skumsprøyt.

Jubileumsåret ble også et gigantisk Lego-tårn ble reist, og gjestene fikk lov til å delta i byggingen.

–Parken fikk også en  ny berg-og-dal-bane for de minste, og mange nye Legomodeller flyttet inn, forteller Thomas Bruhn, salgs- og markedssjef i Legoland. Han tipser om at du bør sette av flere dager til å utforske alt familieparken har å by på.

–I dag er Legoland enormt – og du rekker ikke over alt på bare én dag. I høysesongen må du også regne med en del kø, så én dag i parken kan fort bli knapt, sier Bruhn.

Årets nyhet: Battle of the Brick

Opplev årets nyhet, Battle of the Brick – et storslått riddershow med levende hester og modige riddere som kjemper om det ettertraktede LEGO® troféet. Bli med og se fantastiske akrobatiske kunstner, og hei frem din favorittridder til seier!

Alt samlet på ett sted

I tillegg til LEGOLAND® kan dere oppleve Givskud Zoo og Lalandia®, og velge mellom overnatting i nyheten LEGOLAND® Castle Hotel, det eventyrlige Hotel LEGOLAND®, i enkle hytter eller familierom i LEGOLAND® Holiday Village eller i komfortable og moderne Lalandia® feriehus.

  • Opplev LEGOLAND

    I LEGOLAND kan du møte pirater og riddere, haier og pingviner, vampyrer, spøkelser og monstre, cowboyer og indianere. Uansett hva barna er interessert i finner de det her.

    Parken er fin å rusle rundt i, men det er nok av berg-og-dalbaner, fart og spenning for de som foretrekker det. Det er også kino med 4D, som viser filmer du ikke kan se noen andre steder.

  • Nyttig informasjon

    Planlegg besøket på forhånd slik at du får mest mulig ut av tiden. Her finner du nyttig informasjon om åpningstider, mat og drikke, avstander, parkering m.m.

LEGOLAND®-pakker