NB -

Ut og reise i sommer? Husk gyldig legitimasjon. Les mer

Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Velkommen til LEGOLAND®

LEGOLAND er stedet barn i alle aldre elsker. Her er det hygge, fart og moro for hele familien, enten favoritten er pirater, ville vesten eller livet i havet. Se alt du kan oppleve og få gode tilbud på LEGOLAND pakke her.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Til sommeren fyller LEGOLAND® 50 år, og det feires med et brak av en sesong! Parken er flottere enn noensinne og klar til et helt spesielt år. Jubileet blir blant annet markert med en stor oppgradering av favoritten LEGOREDO® Town. Nå kan dere fly som en ørn i berg-og-dalbanen, Flyvende Ørn. Den klassiske attraksjonen LEGO® Canoe har også fått en skikkelig oppgradering. Det er bare til å glede seg til hvin og skumsprøyt.

  • Opplev LEGOLAND

    I LEGOLAND kan du møte pirater og riddere, haier og pingviner, vampyrer, spøkelser og monstre, cowboyer og indianere. Uansett hva barna er interessert i finner de det her.

    Parken er fin å rusle rundt i, men det er nok av berg-og-dalbaner, fart og spenning for de som foretrekker det. Det er også kino med 4D, som viser filmer du ikke kan se noen andre steder.

  • Nyttig informasjon

    Planlegg besøket på forhånd slik at du får mest mulig ut av tiden. Her finner du nyttig informasjon om åpningstider, mat og drikke, avstander, parkering m.m.

Båtreise og overnatting inkludert LEGOLAND®-billetter